Cześć, nadeszła ta chwila co pożegnam się z ca raz na zawsze i nie będę robić tych "multi kont" bo to jest załosne co robiłam. A więc przez ten czas bardzo długo mnie nie było w grze. Skończyłam 14 lat 1.4.2019 (ta mam urodziny w prima aprilis) nie ukrywając tego byłam Kamburcia nie którzy to napewno wiedzą. Jak @Kliwegz @ACNAtka @XxkasianinjaxX Chciałambym powspominać najlepsze osoby i tam chwile. @Kliwegz - Ha pamiętam jak prosiłeś @ShyPoudy na dodanie mnie do działki i to sie nigdy nie stało no ale cóż tak nie było @XxkasianinjaxX nasze rozmowy na ts,discord od tego czasu jak cię wywaliłam z działki to się na mnie wkurzyłaś powiedziałam ci kiedyś moję hasło, a ty mi weszłaś na konto i usunełaś działkę. Tęsknie za naszym dance off rozmowy na ts... Twoeagle (Nie mogę oznaczyć bo nie ma konta tu ;c) Przyjaciołka którą poznałam na konkursie skinów i ją wywalili bo miała brzydkiego skina, po jakimś czasie napisała do mnie i tak się zaczeło. @Crytal- Crytal... Crytal... czasami gadaliśmy na ts na discord ale niezbyt tak czasami ale ją bardzo lubię. Innych osób niestety nie pamiętam no ale cóż Mam nadzieję że to przyjmiecie.