Witam, chciałbym odwołać swojego bana. 1.Nick z gry: Beo90 2.Data otrzymania bana: 22-04-2019 22:25 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Gdy kopałem w kopalni zapomniałem odłożyć diamentów do skrzynki bo craftowałem sobie itemy. Nagle zobaczyłem że coś mnie bije nie wiedziałem co to jest lub kto to bo go nie widziałem jeden z adminów zabił mnie i po 10 sekundach zbanował, nie miał żadnych dowodów, że mam xray'a nie miałem i nie będę miał. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ chciałbym zagrać ponownie z kolegami, ponieważ ten serwer jest jednym z lepszych w minecrafcie.
@ShyPoudy proszę przedstawić dowody w tej sprawie. ============================================================================ @Beo90 Napisałem wyżej... Czytaj ze zrozumieniem. Czekam/y na dostarczenie dowodów przez Moderatora ShyPoudy.
Z dostarczonych dowodów [w prywatnej konwersacji] przez Moderatora ShyPoudy wynika jasno, iż złamałeś Regulamin CraftApple kopiąc diamenty przy użyciu modyfikacji wspomagającej rozgrywkę (tzw cheaty i tym podobne). Dodatkowo, gdyby było mało tego... Przed chwilą sam zbanowałem Twoje MultiKonto, na którym również bardzo śmiało leciałeś na Xray'u... Zatem nie masz co liczyć na UnBana a zgodnie z Dekretem 004 przedłużam Ci bana do 21 dni. Prośba odrzucona.