Dokładny nick w grze: wercik89 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 5-8 godzin W weekendy nawet cały dzień Ile masz lat: 14 *-* Jak długo grasz w minecrafta: Ponad 4 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: Z 5 miesięcy Kto jest adminem: Administratorem serwera jest XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie ;-; Jedynie uciszenia ... Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak. Radziłam sobie bardzo dobrze ale serwer został usunięty ;/ Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick powód Dlaczego ty: Ponieważ nie lubię jak chat jest zaspałniony i nie da się pisać ;-; Mamy super ekipę która się tym zajmuję i też bym chciała się do tego przyczynić Opisz siebie w kilku zdaniach: Jestem osobą delikatną ale jeśli mam kogoś doprowadzić do porządku to potrafię Uwielbiam się śmiać wśród przyjaciół i grać w minecrafta . Nie cierpię gdy ludzie na serwerach są chamscy za przeproszeniem i robią wszystko by uprzykrzyć innym grę Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze: głównie to cofki mam je co chwile ;/ Czy czytałeś/aś regulamin: Dużo razy ;-; Gdzie jest regulamin: Znajduje się on w dziale "Regulaminy" Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Czytałam , nie jeden raz dzie jest podstrona ekipa: W dziale ''Rekrutacja i Ekipa'' Jakie obowiązki ma CzatModerator: Dopilnować porządku na chacie , zgłaszać usterki do Adminów [i ViceAdminów] , pomagać graczom oraz wypowiadać się na forum
Kshycho , tak spamiłam ;-; Ale przez te 4 tygodnie co mi spamiom co chwile zrozumiałam co to znaczy ;/ I jeszcze ta komenda /ignore mi nie działa ;C A o banie nic nie pamiętam ...
Podanie nie jest kiepskie, a nawet dobre. Aczkolwiek posiadasz cechy nieadekwatne do stanowiska CM. Jesteś tak jakby jego antonimem. Twoje zachowanie jest karygodne, jesteś niereformowalna. W twoim przypadku pretendacja jest bezcelowa, a moja ocena jest następująca. Definitywnie na Nie.