1.Nick z gry: pat277 2.Data otrzymania bana:wczoraj 3.Screenshot z informacją o banie: na dole 4.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Nwm mam napis zbanowano adres ip ubiegaj sie ub ... 5.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:Bardzo lubie ten serwer mam tam svip i bardzo lubie tam grac gram tam z pryjaciółmi przepraszam wszystkich za to co zrobiłem i sie poprawie a po za tym wspomagalem serwera na sklep sms nie pamiętacie ... wiec chyba zasługuje bo dalej wspierwam ten serwer niby zaplacilem ogólnie 600 zl na ten serwer bo byl rachunek za telefon XD
To jak 600zł zapłaciles to 30 ci szkoda. Żałosny jesteś gimbusie. Dajcie mu bana na IP bo nie wyrobie [hr] Mhm 600 dałeś zaraz nie wyrobie hahhahahahahahah
Nie chce mi się wierzyć, że wydałeś (zmarnowałeś) tyle pieniędzy na grę. Dostałeś bana na ip i nie wiesz za co ? Trochę dziwne...
A ja mowie kolejny raz, że unbana i tak nie dostaniesz... Kup sobie i tyle skoro stać Cię na tak spore zakupy. Oczywiście nie wierzę, że wydałeś 600 zł na ten serwer, no chyba, że masz coś nie po kolei.
Faktycznie wydałeś/aś sporą sumę pieniędzy, ale to nie ma nic do twojego unbana. Za co masz tego bana?
za nic poprostu mam bana na ip za nic niewidze powodu a na stronie niema mnie w zbanowanych [hr] JUZ JESTEM NIBY UNBANOWANY ALE MAM ZMIENIONE HASŁO
Pat277 ma racje kiedyś jak grałem kupi w sklepie sms chyba z 6 setów 4/4 kupował też lvle + vipa + diaxy ITP dajcie mu UB wiem ze ma huzuni no ale co ja go lubie jestem za UB i wierze ze wydałeś 600 moge to potwierdzić nie mam Sscrenna tego jak kupujeż ale to widziałem pisało cały czas tak Gratulacje pat277 zakupiłeś zestaw Protection IV fire Protection IV + miecz 5/2 i jeszcze gratulacje pat zakupiłeś zestaw protection IV fireprotection IV. Gratucje pat zakupiłeś zestaw protection IV fire Protection IV. Gratulacje pat277 zakupiłeś zestaw Protection IV Fire Protection IV . gratulacje pat277 zakupieś zestaw Protection IV Fire Protection IV. to było wtedy kiedy był ten labirynt co wioletta zrobiła I jeszcze w 1 dzień pisało gratulacje pat277 zakupiłeś 10000lvl gratulacje pat 277 zakupiłeś 300lvl no i + svip JESTEM ZA UB nawed MrAstar potwierdzi ze tyle kupowałeś i jeszcze jakieś tam mocne iTEMY dziękuje i licze za ub dla niego/niej. [hr]
Pat277 jak chcesz dowiedzieć sie jakie masz hasło napisz na pomocraftapple@wp.plKontakt24 w na stronie serwera dajesz kontakt i piszesz temat i wysyłasz na poczte Admina Bo ja też kiedyś miałem zmienione hasło ale mi odzyskał XInfiniter
__nick__ : w którymś tam wątku wstecz napisałeś, że wydał tyle i tyle i że ja to nawet potwierdzę. Nic takiego nie mogę potwierdzić. Poza tym to że wydał tyle pieniędzy to jego prywatna sprawa. Skoro dostał unbana, a nie może się zalogować, ponieważ ma zmienione hasło, polecam napisać e-mail na pomoc@craftapple.pl, bądź skontaktować się z administratorem na PW. Z mojej strony to wszystko. Uważam, że wątek można zamknąć, a tobie pat277, zalecam cierpliwość.