Dokładny nick w grze:pat277 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:5 godzin Ile masz lat:16 Jak długo grasz w minecraft:z 2 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple:mniej więcej 9 miesiecy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak ale za nic bo bylo na ip Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:tak na moim i na minesebunio (za reklame sorry ) Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):kick nick powód np kick pat277 Flood Dlaczego ty:Bo bardzo lubie ten serwer mam dotychczas svipa gram codziennie tylko jak mialem bana nie grałem Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem Marcin mam 16 lat bardzo lubie grac w minecraft Alice Madness Returns The Sims 4 The Sims 3 itd. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie niewidziałem żadnych bugów Czy czytałeś/aś regulamin:Tak Gdzie jest regulamin:na stronie serwera Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:Tak ,Czytałem Gdzie jest podstrona ekipa:na forum w dziale Ekipa i Rekrutacja Jakie obowiązki ma CzatModerator:Ogarniać czat kickac za flood spam obraza /pomaganie graczą w komendach itp
Grasz tutaj 9 miesięcy i nie widziałeś bugów? Poza tym miałeś bana. Jednak powiem Ci, że podanie mi się spodobało. W takim wypadku wstrzymam się.
Widziałem cię parę razy, nie udzielasz się na forum, miałeś bana, podanie bardzo nieestetyczne i brakuje kilku punktów. Jestem na NIE.