b]Dokładny nick w grze:[/b] Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:1 h dziennie Ile masz lat:13 Jak długo grasz w minecraft:3 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: zaczołem wczoraj i mi sie spodobał. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nigdy. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /Kick Dlaczego ty:Lubie Pomagać innym graczom,Na innych serwera też mam ChatModa Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem miły,Uczciwy Nie przeklinam lubię grać w piłkę nożną i ogólnie kocham różne sporty . Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie Czy czytałeś/aś regulamin:Tak Gdzie jest regulamin:na forum Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:Nie Gdzie jest podstrona ekipa:Na forum Jakie obowiązki ma CzatModerator:Musi ogarniać chat zawsze jak ktoś przeklina upominiać itp.
Brakuje kilku punktów, za krótko grasz, za młody, nie pełniłeś takiej funkcji nigdy, za mało czasu możesz poświęcać. JESTEM NA NIE!
Nie zastosowałeś się do kilku podpunktów we wzorze, nie stosowna nazwa tematu (SIEMA), za mało grasz oraz za młody. Zamykam.