Dokładny nick w grze:vsaus Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:5-7 godz Ile masz lat:14,5 Jak długo grasz w minecraft:3lata Jak długo grasz na serwerze craftapple:1 rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):/ban /tempban /unban /kick Dlaczego ty:Bo jestem uczciwy długo gram i ogarniam pluginy i Komendy Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem miły Pomocny Uczciwy Pomagam Graczom nie kickuje bez powody Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie Niewidze Ponieważ ten serwer Jest Ogarnięty Czy czytałeś/aś regulamin:Tak Gdzie jest regulamin:na spawnie Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:Nie ale przeczytam z chęcią Gdzie jest podstrona ekipa:Poszukam Jakie obowiązki ma CzatModerator:Byćaktywnym na Chacie i na serwerze i byćmiłym
1. Błędy 2. Na pewno nie grasz roku 3. grasz rok a bugów nie widzisz 4. Nie czytałeś działu ekipa 5. Regulaminu nie ma na spawnie 6. CM nie ma tylu komend 7. Jestem na NIE
Brakuje kilu punktów, podanie bardzo nieestetyczne, na 100% roku nie grasz, pierwszy raz o tobie słyszale, CM ma tylko /kick, Podstrona ekipa znajduję się na forum tak samo jak regulamin. JESTEM NA NIE!
Na nie ponieważ, niby grasz od roku a nie widzisz bugów, na spawnie nie ma regulaminu i nie czytałeś podstrony ekipa. Poza tym nigdy nie zauważyłam cię na serwerze.
Dokładny nick w grze:Rychuarea Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4godz. Ile masz lat:10 lat Jak długo grasz w minecraft:2 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple:1 rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):/kick /mute /cc itd. Dlaczego tyonieważ lubię ten serwer i spełniam kryteria. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Lubię grać na serwerach takich jak Craftapple.pl, mam Skype, TS3, Mikrofon i spełniam kryteria ChatMod'a. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie Czy czytałeś/aś regulamin:Tak Gdzie jest regulamin:Na stronie Craftapple.pl/forum Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:Nie, ale mogę się w każdej chwili z nią zapoznać. Gdzie jest podstrona ekipa:Nie wiem. Jakie obowiązki ma CzatModerator: Mutowanie za przeklinanie, obrażanie innych itd. Kickowanie za obrażanie Administracji itd.