1. Portal do netheru zrobic multiversem na spawnie , za to wylaczyc mozliwosc samowolnego robienia portali przez graczy bo sa takie akcje ze wchodzisz u siebie a wychodzisz w zacoblowanym u sasiada i jest problem 2. mozliwosc zrobienia max dwa konta z jednego ip , zeby po banie dostac jeszcze jedna szanse oraz jak w domu/w szkole graja z jednego ip dwie osoby . mysle ze ograniczy to jawne robienie sobie kilku kont na serwerze 3. Wiec jak dostaniesz bana na drugie konto to ratuje cie juz tylko unban kupiony w sklepie 4. Dac moderatorom tempbana , bo sa akcje gdzie bez bana nie idzie , np lata mi koles przed nosem i pyszczy ze on ma miksturke dlugiego skoku (nie ma takiej :> ) , oczywiscie potem admin zamienial by to na bany stale badz ewntualnie przy opowiednim odwolaniu ( i konsultacji z dajacym tempa) na forum odwolywal ;p dziekuje za uwage ;p
1. Tak 2. Moim zdaniem powinno być dozwolone jedno konto na ip, ew po zrobieniu prośby na forum że np brat/siostra chce grac a mają jednego kompa dać możliwość zrobienia drugiego. 3. 4. Nie, bo są moderatorzy bez okresu próbnego i nie wiadomo co im do głowy przyjdzie i pobanują pół serwera. Jak zobaczą że lata np to będą nękać ich aż do skutku /kick i /thor. Ps. Infiniter daj ViceAdminom dostep do /thor
Wy chyba nie rozumiecie tego, moderator ma za małe zaufanie adminów. Tylko 1/3 zdaje okres próbny, tempban to za dużo dla nich, czy wy naprawde chcecie żeby was pobanowali? Nigdy nie wiadomo co im do głowy strzeli. ViceAdmini sa szkoleni do banowania cheaterów i co z tego że ty mrówkaa wiesz jak złapać cheaterów, a reszta modów? Tak samo mówiłaś że złapałaś nodusowca. Jak moderator bez /v i /tp może łapać cheaterów... Jak awansujesz na viceadmina to będziesz ich łapać, teraz musisz się starać żeby awansować.
to co mam stac gapic sie na nich i udawac ze nie widze ? chyba nie taka rola moderatora ... a jesli ktos na okresie probnym to moze lepeij zrobic poprostu cos w stylu mlodszego moda ( nie mylic tu z kidmodem ) jak ja mam sie starac awansowac jak jeden z drugim po kicku czy mute i tak wraca i czesto to sie konczy tak ze zaklada po mute drugie konto i znow pyszczy ... mowisz ze bez /v i /tp nie da sie lapac cheaterow ... ojj uwierz da sie bo to przeciez widac i nawet nie trzeba sie starac zeby widziec , tylko trzeba widziec gdzie patrzec ;p
Po ostatnich doświadczeniach widać że trzeba coś z tym pilnie zrobić. Jak długo mrowkaa jest już moderatorem? Proponuję aby po miesięcznym okresie każdy moderator, który się sprawdził został vice. Na tym serwerze potrzebni są DOSTĘPNI admini, którzy opanują tych wszystkich cheaterów.
Na serwerze Administrator musi najczęściej być na serwerze bo jak widzę to mrówka codziennie jest długo na serwerze
chlopcy powoli ... starczy zmienic rangi i zrobic normalnego moderatora a na probnym dac jakas mniejsza range (np pomocnik) ktory by mial dotychczasowe uprawnienia moderatora