Dokładny nick w grze: adam104100 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Tu jest różnie. Wszystko zależny od dnia, zajęć, obowiązków, ale serwerowi mogę poświecić od 1 do 8 godzin na dzień. Ile masz lat: Za 6 dni będzie 20. Jak długo grasz w minecraft: W Minecrafta gram od wersji Beta 1.1 czy już jakieś 4 lata. Jak długo grasz na serwerze craftapple: Na craftapple trafiłem w lutym bieżącego roku i od tego czasu tu gram. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak, dostałem tempbana za taki nieudany eksperyment. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Pełniłem podobną funkcje na dwóch serwerach. Na jednym byłem modelatorem,a na drugim porządkowym. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): ChatModerator ma dostęp do komendy /kick nick powód Dlaczego ty: Jestem osoba dosyć ogarniętą, miłą, bardzo dużo wypowiadam się na forum o czym świadczą moje 450 postów. Mam również długi staż gry w Minecraft i na Craftapple, a każdy starszy gracz mnie powinien kojarzyć. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Adam. Mam już prawie 20 lat. Na co dzień studiuje prawo w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Poznaniu. W wolnych chwilach gram na gitarze i zajmuje się informatyką. Pochodzę z Koszalina. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Znam wiele bugów na serwerze: Przejazd koniem przez drzwi/ściany -Relog w czasie walki bez utraty EQ. -Niszczenie klocka kilka razy -Kick za fly podczas płynięcia łódką. -Stawianie jednego klocka kilka razy -Rzut enderperłą przez drzwi i ściany -Bicie przez drzwi na kogoś działce - Drzwi co trzeba zamykać po kilka razy Czy czytałeś/aś regulamin: Tak, czytałem regulamin. Gdzie jest regulamin: Regulamin możemy przeczytać tu REGULAMIN Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak, czytałem podstronę ekipa. Gdzie jest podstrona ekipa: Ta podstrona znajduje się tu EKIPA Jakie obowiązki ma CzatModerator: CzatModerator jest zobowiązany do ogarniania spamu, wulgaryzmów, reklam na czacie. Jego głównym obowiązkiem jest pomaganie graczom. Powinien wypowiadać się na forum serwera.
RE: Podanie na ChatModelatora Podanie bardzo ładne, lecz chciałbym usłyszeć o tym eksperymencie. WSTRZYMUJE SIĘ. I pisze się CzatModerator a nie "ChatModelator"
RE: Podanie na ChatModelatora Chciałem sprawdzić czy moderatorzy znają regulamin. Za namową popka napisałem do Fri na pw przekleństwo, a on dał mi tempbana na 12h. Wiem, że głupio wyszło, ale już nigdy tego nie powtórzyłem I sorry za literówkę