1. kasjan04 2. 25.09.2014 3. nie umiem 4. auto disconnect 5. Nie grałem 1 dzień a kiedy chciałem wbić na mój ulubiony serwer (craftapple) miałem napisane że mam bana za auto disconnect ktoś musiał mi zhackować konto i grać na huzuni przepraszam wszystkich których zabiłem w nieuczciwy sposób i zwracam się z prośbą o UNBANA dla mnie. P.S to naprawde nie byłem ja proszę przemyślcie unban dla mnie proszę
Wszystkim hackują konta i instalują huzuni itd. + Za tą szopkę co na czacie z drugiego konta odstawiłeś (Administracja widziała) nie dałbym ci żadnego unbana.
to był przypadek ale nie jest trudno zhackować konto o haśle 123456789 przecież ja nigdy bym nie zainatalował huzuni mam 9 lat nawet nie umiem
Haha, nie ściemniaj. Można porównać Adresy IP z których wchodzono na twoje konto i wtedy wszystko się wyjaśni, więc lepiej od razu się przyznaj.
Nie będzie unbana, a w tłumaczenie się, że jesteś 9latkiem i nie potrafiłbyś zainstalować huzuni nikt raczej nie uwierzy, bo w dzisiejszych czasach 9latek czasem potrafi więcej niż nie jeden 20latek. Nie wierzę też w wymówkę, że ktoś Ci zhakował konto. Zamykam