Dokładny nick w grze:Kamible Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:4 godziny w dni szkolne 6/7 w weekendy ( może troche dłużej). Ile masz lat:17 Jak długo grasz w minecraft:od 1 klasy gimnazjum lub wcześniej. Jak długo grasz na serwerze craftapple: nie za długo xD. dziś zaczołem Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie zdarzyło mi się mieć bana chyba że za chamstwo rodzeństwa. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak w tej chwili mam supermoderatora na sky blocku na dosyć popularnym serwerze. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):Na pamięć i juz mam odruchy nimi xD. Dlaczego ty: A dlaczego nie? Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Kamil. Jeżech ze śląska. Lubie uprawiać sporty tylu biegi lub grę w siatkówkę. Jestem uczniem 2 klasy technikum na kierunku mechatronicznym. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie znam ale jak zauważę jakieś to poinformuję was natychmiast. Czy czytałeś/aś regulamin:Tak czytałem i zamierzam go przestrzegać. Gdzie jest regulamin:zamieszczony na forum. Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:czytałem i ciekawię się czy jest tylko komenda /kick dla chatmoda. Gdzie jest podstrona ekipa:w dziale rekrutacja i ekipa na forum. Jakie obowiązki ma CzatModerator: pilnować chatu głównie, karać ludzi łamiących pkt. regulaminu dotyczące chatu. Ale to nie zwalnia od zwykłej gry ( można grać sobie jak sie chce ale nie wolno zapominać o obowiązkach).
Dziś wszedłeś na serwer i już chcesz mieć czatmoda? W mc grasz od 1szej kl Gimnazjum? Mamy się domyślać ile to jest lat/m-cy? Skoro masz "super moda"gdzieś na SkyBlock to po co Ci jeszcze obowiązek tutaj? Na nie.
To co kurwa xD wolicie zebych pisoł gwarom? jak jo zaczna pisać tak jak zwykle to wy mie nie zrozumicie xD. Wy gorole nigdy sie gwary nie nauczycie . [hr] na sky blocka raczyj nie wbijecie na tym serwie na kierym grom. [hr] i jaki kurwa 80+ obowiązków? xD to je yny chatmoderator to moze gówno robić a obowiązki i tak mo spełnione.
@up Właśnie dlatego nie możesz być czatmoderatorem. Nie umiesz się zachować jak normalny człowiek i wsiąść sobie tych uwag do serca, tylko jakiś teatrzyk odwalasz..