Elo. Dzisiaj z prośbą o unbana. 1.Nick z gry: N9q 2.Data otrzymania bana: 28-08-2014 12:50pm 3.Screenshot z informacją o banie: 4.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Poszedłem na solo z kolesiem który, jak zobaczyłem w trakcie walki miał aure. Dedłem i się zdenerwowałem więc: Ściągnąłem huzuni Poprosiłem o rewanż, a i tak nic mi z tego bo koleś lognoł. 5.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Myślę, że już odbyłem swoją karę. Miesiąc z hakiem to naprawdę długo. I tak utraciłem wszystkie działki, ale na serwer chce wrócić. Pozdrawiam
Tak szczerze to każdy zasługuje na drugą szansę jak sprytny dostał to i N9q powinien, ale wiesz mówi to 20 letni idota to nie wiem co inni powiedzą
Hmm... Sam nie wiem. Może i masz rację, ale mogłeś zgłosić, iż tamten gracz posiada huzuni czy cokolwiek. Niech admin zadecyduje według mnie. Myślę, że to najlepsze wyjście
Astar, ostatnio zgłaszałem huzuni do pewnej osoby z wyższej administracji, ale powiedziała, że mogłem se filmik nakręcić.. Taka sprawiedliwość.
Nq bo jak kogoś podejrzewasz to masz nakręcić filmik i wstawić na forum ... też mogę na lewo i prawo mówić że ktoś na huzuni gra.
W sumie miesiac minal, chyba Ci zalezy, ale w trzeba byc swiadomym konsekwencji tym bardziej, ze myles modem i pewnie sam nie jeden ban za huzhuni dales.. Ja tak jak Astar, niech Infi decyduje.
Ok zdecydowałem z infim że Cię unbanujemy. Jeśli jeszcze raz zobaczę i usłysze że masz huzuni itp to nie bd taki miły. Zamykam.