MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Supcio13
Ostatnia aktywność:
9 Styczeń 2023 o 09:58
Otrzymane pozytywne oceny:
15
Otrzymane neutralne oceny:
5
Otrzymane negatywne oceny:
7

Reputacja I Oceny

Otrzymano: Dano:
Lubię To 3 5
Nie lubię 2 0
Ziemniak 0 0
Zgadzam Się 7 6
Nie zgadzam się 3 0
Zabawne 4 1
Zwycięzca 0 0
Pomocny 0 0
Przyjazny 0 2
Użyteczne 1 1
Optymista 0 1
Kreatywny 0 0
Burak 6 8
Błędy ortograficzne 1 0

Obserwowani 1

Obserwujący 1

Reklama

Supcio13

Użytkownik, Mężczyzna

Supcio13 był ostatnio widziany:
9 Styczeń 2023
    1. SkeepQ
      SkeepQ
      Dobra nie bede dlugo rozpisywal i tak dalej, poprostu po moze pzyjacielsku po ludzku przepraszam cie oraz Hsz za takie (Kurna nie moge to takie gowno wszyslo za jakiegos kurna dziecka 12 letniego ktore kurna zobaczyla ze kiedys mialem bana za tamtego itd kurna mnie to tak nerwilo) no mam nadzieje zrozumiales, Trzymaj sie :)
      1. XxkasianinjaxX
        6 Luty 2019
    2. SkeepQ
      SkeepQ
      Uwierzysz mi czy nie, ale zeczewsicie to nie ja zrobilem , poprostu moj brat tam kiedys nagrywal no prawie jak kazde 12letnie stworzenie na yt i umie tam w tym photoshopie cos, jak ja zrozumialem z jego slow ze wszedl na inny serwer, napisal to zrobil ss wkleil i wyszlo, zeczewiscie te same shadery itd bo ten sam komp itd.
    3. SkeepQ
      SkeepQ
      Z tym kontem Hsz na forum jezeli mi sie uda to dostane haslo i skasuje te konto na forum aby ten gracz mogl bym zalozyc itd.
      Przepraszam tez tego Hsz za takie gowno za przeproszeniem co nie ja zrobilem.
    4. SkeepQ
      SkeepQ
      Siema, minelo juz troche czasu ale zaczne to teraz.

Z tym kontem Hsz i Skarga niepamietam na kogo bo juz troche czasu minelo, pisalem ze to zrobil moj brat nie, wiem ze duzo kto tak pisze ze brat siostra babcia czy dziadek itd. ale ja ci serio gadam ze to byl moj brat, wiem ze zasluzylem ban za tego paznokcia (czyli brata) no i tak dalej.
      1. Supcio13
        Supcio13
        Szkoda. Sory ze teraz odpisuje ale dawno nie wchodziłem. Hope się rozrasta, szkoda że bez ciebie.
        1 Marzec 2019
        SkeepQ lubi to.
  • Ładowanie...
  • O sobie

Russia