MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Śmieciarze na creative

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Excitator, 9 Lipiec 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Excitator

Excitator Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mam taki problem: Tylko wejdę na spawn na creative i już cały spawn zaśmiecony.

PS: Ekipa chyba powinna trochę więcej wchodzić na serwer (tylko sugeruję), bo widzę np. jakiegoś moderatora na serwerze ok. 15 minut i wychodzi. To nie miało obrazić żadnego członka ekipy i napisałem to z szacunkiem.

Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Jest ekipa odwiedzająca Creative regularnie.

Inevara
    _Zielony_
    CleverPixel

Ale jak jest aż tak źle to zapewniam iż dołożymy starań by ograniczyć zjawisko śmiecenia na spawn.

Dziękujemy za zgłoszenie i życzymy miłej gry :)

3. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

Docenione treści:
    3
    Ale co do ekipy muszę się tutaj zgodzić. Są poranki, popołudnia, wieczory. Gdy akurat mnie nie ma, ekipa jest, ale gdy jestem w sensownych godzinach (nie liczmy nocy) to nikogo nie ma z pomocników. Jak jest to w większości nic się nie dzieje. Gdy wychodzi - reklamy, wyzwiska, mnóstwo łamania netykiety. Wiem, że są wakacje, ale powinien być pomocnik który wejdzie raz na 1h-2h i zobaczy co się dzieje na czacie.

4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Gdzie w takim razie są skargi na osoby reklamujące?

Przepraszam bardzo, ja na Creative wchodzę codziennie i pilnuję, ale klocki nie są moim głównym priorytetem.

5. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

Docenione treści:
    3
    Nie mówie o Creative tylko o Survivalu.
    Na osoby reklamujące są skargi. Zawsze osoba uczciwa się znajdzie. Nie mówie że reklamy są ciągle - ale najczęściej się zdarzają gdy nikogo z ekipy nie ma.

6. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    MCKAWKA - No to wtedy robisz zrzut ekranu, wstawiasz na forum i reklamowicz zbabowany.

Poza tym, obecność ekipy nie blokuje reklamy, a jedynie omija całą drogę "ss, forum, ban".

Chyba odbiegliśmy od tematu jakim byli śmieciarze na cv. W tym wątku (wydaje mi się) nie ma już nic konkretnego do dodania.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę