Mam taki problem: Tylko wejdę na spawn na creative i już cały spawn zaśmiecony. PS: Ekipa chyba powinna trochę więcej wchodzić na serwer (tylko sugeruję), bo widzę np. jakiegoś moderatora na serwerze ok. 15 minut i wychodzi. To nie miało obrazić żadnego członka ekipy i napisałem to z szacunkiem.
Jest ekipa odwiedzająca Creative regularnie. Inevara _Zielony_ CleverPixel Ale jak jest aż tak źle to zapewniam iż dołożymy starań by ograniczyć zjawisko śmiecenia na spawn. Dziękujemy za zgłoszenie i życzymy miłej gry
Ale co do ekipy muszę się tutaj zgodzić. Są poranki, popołudnia, wieczory. Gdy akurat mnie nie ma, ekipa jest, ale gdy jestem w sensownych godzinach (nie liczmy nocy) to nikogo nie ma z pomocników. Jak jest to w większości nic się nie dzieje. Gdy wychodzi - reklamy, wyzwiska, mnóstwo łamania netykiety. Wiem, że są wakacje, ale powinien być pomocnik który wejdzie raz na 1h-2h i zobaczy co się dzieje na czacie.
Gdzie w takim razie są skargi na osoby reklamujące? Przepraszam bardzo, ja na Creative wchodzę codziennie i pilnuję, ale klocki nie są moim głównym priorytetem.
Nie mówie o Creative tylko o Survivalu. Na osoby reklamujące są skargi. Zawsze osoba uczciwa się znajdzie. Nie mówie że reklamy są ciągle - ale najczęściej się zdarzają gdy nikogo z ekipy nie ma.
MCKAWKA - No to wtedy robisz zrzut ekranu, wstawiasz na forum i reklamowicz zbabowany. Poza tym, obecność ekipy nie blokuje reklamy, a jedynie omija całą drogę "ss, forum, ban". Chyba odbiegliśmy od tematu jakim byli śmieciarze na cv. W tym wątku (wydaje mi się) nie ma już nic konkretnego do dodania.