Witajcie Mam dla was smutną/radosną wiadomość a mianowicie odchodze z CA Powód?? Na moim laptopie mam strasze lagi oraz teraz zdałem do gimnazjum i mam sporo nauki. Mam nadzieję że wrócę jak tylko kupie nowego laptopa czyli za pare lat. Lm A teraz chciałbym pożegnać parę osób : Loli3674- moja wierna siostra Gabi48-Życze Ci sukcesów w dalszym zdobywaniu rangi ThunderBuddys, SMAV-Pamiętacie gildie MYSZOR? Thunder, bardzo mi pomagałeś, wytłumaczyłeś co i jak i nauczyłeś mnie bardzo wielu rzeczy B) kriss-wierny i zaufany sojusznik Dzięki za wszystko Duszek140 MalutkiKociaczek vika1975 SmutnaXD RadosnaXD ZniesmaczonaXD-Trzymajcie sie zawsze razem. Zapamiętajcie "Jednego Patyka Bez Trudu Można Złamać Ale Z Wieloma Patykami Jest Ciężej" Mój wierny VA ThreeEyedMaster-zawsze mi pomagałeś nawet w najczarniejszych momentach gry na CA. Pamiętasz te bloki złota, które wymieniałem na koxy? Pamiętasz te " +1 dla stałego klienta? Pamiętasz tego bana, którego dostałem? Pamiętasz tego kilofa, którego mi w tedy dałeś? DZIĘKUJE CI ZA WSZYSTKO!! NIGDY O TOBIE NIE ZAPOMNIE! CharmingFlame-mod na, którego zawsze mogłem liczyć mati1x1-Sherif CA. Życze Ci żebyś otrzymał rangę pomocnika a nawet wyższą Noveral-kojażysz nasze wojny na łuki? To były niezapomniane chwile _DarkGirl_-nie pamiętam ile już od ciebie domków kupiłem ale wiem jedno masz wielki talent kobieto Anaski-nigdy niezapomne tych 5fps na twojej farmie zboża elektrownie-nadal uważam że ten ban za fly'a był niesłuszny. EnderDragon122-te wszystkie klepy w których pomagaliśmy sobie nawzajem pozostaną na długo w mojej pamięci Luckilucky-pamiętasz " Kompleks naturalny"? Mam nadzieje że o nikim nie zapomniałem jeśli tak to przepraszam. Teraz jak na to patrze to mi się łezka w oku kręci te chwile spędzone z wami wszystkimi to po prosty WOW.! Bywałem na innych serwerach ale na żadnym z nim nie miałem tylu przyjaciół Nigdy o was nie zapomne Bywajcie! Ps. Mam dla was wielką prośbę niech każdy kto chce niech napisze o mnie to co myślał przez ten czas spędzony na CA [hr] O jakby ktoś nie wiedział mam na imię Wojciech i mam 13 lat
Ehhh Aż się smutno robi jak takie osoby odchodzą, mieliśmy my nie raz konflikty ale to ważne Trzymaj się, powodzenia w gimnazjum ;/. PS: PRZENIEŚ WĄTEK DO HYDEPARK Z PRZYWITAJ SIĘ ;/!
Oj Stachu, Stachu... Nawet nie wiem co napisać. Byłeś naprawdę świetnym kompanem w grze i zwyczajnie ożywiałeś ten serwer. Mam nadzieję, że wpadniesz jeszcze kiedyś do mnie na kawę B) Powodzenia w gimnazjum, ucz się i wracaj szybciutko do nas. Adios
Żegnaj kumplu. Miło się z Tobą grało. Szkoda, że odchodzisz. Wracaj jak najszybciej. Nie martw się, ale gimnazjum nie takie straszne
Panstachu321, powodzenia w nowej szkole. To z pewnością będzie ciekawe wyzwanie. Laptop się kupi w międzyczasie A poniżej mała fotka, na której widać, iż Twoje złoto nie poszło na marne Będę Cie miło wspominał. 3m się, Three.
No, no dzięki Żegnaj stachu. Nie zapomnę o tobie, no gorzej jak zapomne. Hehe. Nic ująć nic już nie dodam, Żegnaj kumplu !