MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

2 Pomysły

Discussion in 'Propozycje i sugestie' started by RoyalSteve, 3 March 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Survival

1. WeekChest. Osoba może raz na tydzień otworzyć tą skrzynkę. Poziom tego chesta będzie taki normalny tzn. że nagrody będą na poziomie średnim. Jak by można było dla rang Premium specjalny WeekChest z wyższym poziomem nagród

SkyBlock

1. Większa arena PvP. Część graczy Skyblock chętnie lubi się klepać. Arena niestety jest można powiedzieć za mała. Jak dla mnie przydałoby się powiększenie jej.

Reklama
  2. Pan Buraczek

Pan Buraczek Burak

Podobają mi się te pomysły:]. Naprawdę świetny pomysł z WeekChestem. ;) Ciekawe co na to adminy :p

3. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Survival

1. Jest komenda "/kit start" i co ciekawe można z niej skorzystać codziennie, a w połączeniu z komendą "/rozkladam" jest dobrym źródłem materiałów takich jak żelazo. "/kit premium" zawiera lepsze itemy więc dokładnie wg logiki tego pomysłu i analogicznie do poprzedniego przypadku komenda "/rozkladam" powoduje, że kit staje się też źródłem materiałów. A jeżeli zależy ci na losowości nagród jest już taka opcja udostępniona graczom: https://craftapple.pl/sklep/modules/shop/product.php?sid=45

SkyBlock

1. Proponowałem coś takiego już dawno temu. Uzyskałem odpowiedź w stylu "arena jest dopasowana do spawn i nie ma możliwości jej zmiany/edycji". Może coś się w tym temacie zmieniło, ale liczyłbym raczej na wprowadzanie takich zmian wraz z nową edycją (NE) niż tuż przed końcem obecnej.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page