MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

_Eryk_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _Eryk_, 20 Grudzień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Eryk_

_Eryk_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mam na imię Eryk
    Mój nick w grze to:_Eryk_
    Gram od piątku do niedzieli i w święta od 3 do7h i najchętniej gram na Creativie.
    Urodziłem się w 2005 r.
    Zacząłem grać w minecrafta ok. 2013r.
    Wersja: 1.5.2.
    Na mc.craftapple.pl gram od 2015r.
    Nie byłem karany.
    Chciałbym pomóc w banowaniu hejterów i cheaterów.
    Pomocnik ma uprawnienia i obowiązki takie jak: kickowanie, upominanie, pomaganie graczom i administracji, zgłaszanie różnego rodzaju bugów i bycia wyrozumiałym.
    Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ wieżę, że mogę pomóc, a nie zaszkodzić.
    Załagodziłbym je wysłuchując każdej wersji i razem z osobami, które się kłóciły doszedł do porozumienia.
    Moim zdaniem (choć nie mnie to oceniać) posiadam umiejętność współpracy z ludźmi.
    Mam na imię Eryk i szukam osób chętnych do współpracy.
    Jestem miły i tak jak powiedziałem otwarty na różne znajomości. Jestem pomysłowy i kreatywny, a ponad to jestem pomocny.Staram się być miły dla innych lecz czasami zdaża mi się zdenerwować. Ludzie zazwyczaj często ze mną pracują, ponieważ jestem ambitny i pracowity.
    Każdy może na mnie liczyć w potrzebie i zawsze chętnie pomogę.
    Mam nadzieje, że nie odejdziecie od tego podania obojętnie i wybierzecie mnie jako pomocnika.
    Życzę miłych i pogodnych świąt całej Administracji.[/align]

Reklama
  2. Noragiri

Noragiri Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Brak wzoru. Spójrz jak wyglądają inne podania.

3. Zawodowiec

Zawodowiec Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam, Eryk.

Jak piszesz podanie, to również, trzeba napisać pytania, nie same odpowiedzi. Pozwole sobie teraz przytoczyć wybrane przezemnie fragmenty twojego podania :).

Pomocnik nie ma uprawnień do banowania.

Bardzo ubogo rozpisane, mogłeś się trochę bardziej przyłożyć, nie wymieniłeś komend pomocnika.

Musisz liczyć się z tym, że pełnienie tej funkcji to jest jakaś odpowiedzialność nie, że dziś powiesz, że "chcesz", a jutro "nie". Pokaż na co cie stać, że naprawdę ci zależy na pełnieniu tej funkcji, zacznij pomagać, uczestniczyć w życiu serwera, udzielać się na forum.

Pozdrawiam Zawodowiec.

4. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,

Nie widziałem Cię ani razu na serwerze jak i na Forum.
    Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera.

Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem.
    Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę