Imię: Natalia Dokładny nick w grze: _Jedwab_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze najczęściej przebywam od 5 do 6 godzin. Najwięcej czasu spędzam na Creative. Data urodzenia: 27.12.2003r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 14.05.2014r. Wersja:1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 12.2015r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie. Czy popełniłeś/aś podobną funkcję poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym zastopować ciągłe konflikty innych graczy np. wojny spowodowane tak zwaną ,,grą w grze". Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma za zadanie pilnować porządku na serwerze oraz pomagać innym graczom oraz pomocnikom. Pomocnik jest obowiązany przestrzegać własnych zasad i tymi zasadami kierować się na Craftapple. Pomocnikowi nie wolno używać komend takich jak /kick i inne bez żadnego powodu.Pomocnik ma obowiązek do pomagania MOD'om oraz informować Administratorów o każdym błędzie który znalazł się w serwerze. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałam zostać pomocnikiem by wspomóc administrację oraz innych pomocników. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Każdą kłótnię najlepiej obgadać. Nie lubię kłótni ale same one mnie nie doprowadzają do wnerwienia się. Jeżeli taka kłótnia wystąpi pierwszymi krokami byłaby rozmowa. Jak gracz używałby wulgaryzmów zmuszona bym była użyć komendy /kick. Co moim zdaniem miałoby na celu nauczenie osoby która źle się zachowała, żeby się poprawiła. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, bardzo chętnie zapoznaje się z nowymi osobami. Uwielbiam rozmawiać i jestem dość otwartą osobą, która zawsze będzie gotowa na rozmowy czy plany związane z serwerem i nie tylko. Opisz swoją osobę, tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Nazywam się Natalia. Mieszkam w Gdyni, to miasto bardzo mnie fascynuje i dodaje mi motywacji. Jestem bardzo otwartą i ciepłą osobą. Uwielbiam ludzi bo to co mnie w nich najbardziej fascynuje to właśnie charakter. Uwielbiam rysować i tworzyć muzykę, a w przyszłości chciałabym zostać osobą która przeprowadza sekcję zwłok, lub archeologiem. Moją ulubioną muzyką jest Dubstep, Metal oraz Rock. Moim ulubionym jedzeniem są jabłka i wszelakie różne warzywa, oprócz rzodkiewki. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwer wchodzę prawie codziennie. Chce wspomnieć że jutro jadę z rodziną i nie będzie mnie przez tydzień. Ale mimo wyjazdów staram się być często na Forum. Na ogół jestem aktywna. Umotywowanie podania: Będę starała się być jak najczęściej i pomagać jak najwięcej. Chciałam też dodać że jeśli ktoś ma jakieś uwagi to proszę się nie krępować Oraz dziękuję za uwagę.
Podanie nie starannie napisane. Wszystko się ze sobą zlewa, nie wiadomo kiedy kończy się jedna odpowiedź a zaczyna kolejne pytanie. Na forum dołączyłaś raczej nie dawno, bo masz tylko jeden post. Na serwerze w miarę często Cię widuję i zauważyłem, że coś tam pomagasz. Ogólnie treść podania nie jest najgorsza. Na dzień dzisiejszy NEUTRAL
Cóż... Można by nawet być na tak, gdyby nie parę detali. Grasz od grudnia zeszłego roku, tak? Nie znam cię, nigdy nie zdarzyło mi się ciebie na serwerze zobaczyć, mimo że głównie na Creative gram. Wiek. W tym wieku jest się podatnym na wpływy, człowiek ma tendencje do zmian, mogłoby być ciężko. Czytelność. Podanie zlewa się, w nieodpowiednich miejscach pojawił się "enter". Pograj trochę, poznaj ludzi, daj ludziom poznać siebie, pokaż, że zależy ci na randze i tym, co się z nią wiąże, naucz się Regulaminu na pamięć (albo przynajmniej części). Jeśli ci się nie znudzi, to powodzenia za miesiąc. Aktualnie jestem na nie.
Ej no zaraz.. skoro Marcinek ze swoim wiekiem może być VA nie widzę przeciwskazań aby ona została pomocnikiem ;D Oczywiście jak napisze ładniejsze podanie.