Imię: Mam na imię Karolina. Dokładny nick w grze: Mój nick to _KoteQ_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam około 3/4 godziny dziennie. Najchętniej na serwerze Creative. Data urodzenia: 1999.04.15 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecraft zaczęłam grać w roku 2013 lub 2014*słaba pamięć* wersja 1.6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple zaczęłam grać w 2015 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Na szczęście nie, tylko raz dostałam kicka, ale już wiem, że tak się nie robi. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: I tak jako pomocnik nic nie mogłabym zmienić, no ale jak już to tylko starałabym się zmniejszyć lagi. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma dostęp do komend: np. /kick _KoteQ_ spam lub /mute _KoteQ_ 1h Obowiązki pomocnika: - Pomagać graczom gdy czegoś nie rozumieją - Pomagać ekipie/administracji w ogarnianiu chatu - Zgłaszać wszelakie błędy administracji Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Po prostu to moje marzenie... W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek spytam o sytuację, i porozmawiam dokładnie z graczami. Nie mogę karać kogoś bez powodu. Gdy będzie trzeba, użyję jednej z komend pomocnika. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście. *Taka oryginalna odpowiedź* Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Karolina, mam 17 lat. Interesuję się piłką nożną i rysowaniem. Jestem osobą miłą, przyjazną, prawdomówną i ogólnie jestem pomocna Czasem zdarzy mi się coś nabroić, ale zawszę przepraszam.. Jestem kreatywna, chociaż nie mam takich dobrych pomysłów.. Określ swoją dyspozycyjność: Dużo czasu poświęcam CraftApple. Najwięcej w soboty. Umotywowanie podania: Wiem, pisałam kiedyś podanie, które było nie mądre. Jednakże nie ja je pisałam. Pisała je moja siostra, która podawała się za mnie. Przepraszam za to. Przepraszam również, że niby ''odeszłam''. Nie odeszłam, po prostu zrobiłam ''przerwę''. Ale to się więcej nie powtórzy. Pozdrawiam.
Jestem na nie. Z tego powodu że odeszłaś z serwera, przywitała się spowrotem. Na kolejny dzień zawitało podanie na pomocnika. Moja rada, napisz podanie za miesiąc.
Napisałaś czytelne, ładne podanie, znasz obowiązki i uprawnienia Pomocnika, jesteś w dobrym wieku, widziałem Cię na serwerze i jesteś dość aktywna. Uważam, że warto dać Ci szansę. Jestem na TAK, powodzenia!