MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

_superliwia_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _superliwia_, 11 Listopad 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Dokładny nick w grze:Mój nick to _superliwia_
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Wchodzę codziennie więc mogę ok. 5-4 h
    Ile masz lat:Mam 12 lat
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Najczęściej survival, ale też często gram na creative
    Jak długo grasz w Minecraft:W Minecraft gram już 4 lata
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Na craftapple gram rok
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie miałam
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak, pełnię funkcję admina
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick nick (powód)
    Dlaczego Ty:Chcę mieć pomocnika ponieważ dużo gram na craftapple i często widzę jak inni gracze przeklinają wtedy nie ma żadnych pomocników
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Oliwia. Mieszkam w Katowicach na śląsku. Lubię wilki i kolor niebieski. Chodzę do szóstej klasy szkoły podstawowej. Uwielbiam chodzić do szkoły i dużo się uczyć.Posiadam kilku przyjaciół, z którymi się często spotykam. Czytam dużo książek i kocham grać w piłkę nożną. Serwer craftapple to jedyny mój ulubiony serwer Minecraft
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Wyrzuciło mnie kiedyś za latanie, gdy płynęłam łódką
    Wymień kilku członków ekipy:WildBitc, Ladavi, LukDub, CharmingFlame
    Jakie obowiązki ma Pomocnik:pomocnik ma obowiązek się opiekować serwerem. Musi pilnować graczy, zgłaszać problemy do admina, wykonywać rozkazy ViceAdministratora, pomagać graczom i ogarniać czat z moderatorem

Reklama
  2. szymon29

szymon29 Użytkownik

Docenione treści:
    0
  3. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Niski wiek [Minus]
    Podanie mało rozbudowane [Neutral]
    Nawet ciekawe podanie [Plus]
    Podanie neczytelne (chodzi o budowe, powinno [Jak dla mnie] być odstęp [Spacja] miedzy jednym a drugim punktem) [Netral]
    Nie widzę Cie na serwerze, a jak już to nie jesteś aktywna na czacie. [Minus]

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę