Imię: Moje imię to Oliwia. Dokładny nick w grze: _superliwia_. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej gram na creative, przebywam tam około 6h dziennie. Data urodzenia: 18 październik 2003 rok. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zaczęłam grać w Minecraft 1.1 w 2010 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grałam już na CraftApple pod koniec 2014 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie i nie zamierzam. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Pełniłam, ale niestety zostałam zdegradowana, ponieważ długo nie wchodziłam na serwer. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chcę załagodzić konflikty pomiędzy graczami i chcę aby na CraftApple panował spokój. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik musi pomagać graczom, ogarniać czat, być aktywnym w grze, jak i na forum, zgłaszać usterki lub bugi do admina. /kick- wyrzuca gracza z serwera /mute- ucisza gracza Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ jestem bardzo miłą osobą, która dużo pomaga, gram dużo na CraftApple i bardzo lubię pomagać W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spróbuję uspokoić graczy, którzy się kłócą, jeżeli gracz będzie kogoś wyzywać to wyrzucę go z serwera. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam. Opisz swoją osobę: Mam na imię Oliwia. Mieszkam w Katowicach. Chodzę do szóstej klasy podstawówki i jestem lubiana w klasie. Mój ulubiony sport to narty i piłka nożna. Moja ulubiona rasa psa to chart afgański, a moje ulubione zwierze to wilk. Bardzo lubię kolor błękitny. Jestem bardzo ogarniętą i pomocną osobą. Moje ulubione pory roku to lato i zima. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze bywam dziennie i przebywam około 6h. Umotywowanie podania: Podanie pisałam około godziny. Myślę, że dacie mi drugą szansę na pomocnika
Nie mam pojęcia, jak to takie okienko z cytatem wstawić, więc piszę tak: § 9 Ekipa i Administracja 8. Były członek Ekipy lub Administracji nie może powrócić na swoją rangę, jeżeli następstwem jej utraty było: a. Rezygnacja ze stanowiska. b. Naruszenie netykiety, norm socjalnych. c. Złamanie niniejszego regulaminu.
CharmingFlame ---> [qu.ote]Cytowany tekst[/quo.te](Bez kropek) Co do podania. Jestem na NIE. Wybacz, ale nie byłaś dobrym Pomocnikiem.