Tak wiem, ten dział jest do witania się, ale ja wykorzystam go do pożegnania się. Sprawa wygląda tak, z pewnych przyczyn prywatnych jak i tych mniej osobistych moja przygoda na CA musi się zakończyć. Chociaż nie chcę to niestety tak trzeba. To nie będzie tak, że po wakacjach wrócę, bo nie będzie mnie już przynajmniej do roku 2018-19. Jeśli wtedy ten wspaniały server będzie jeszcze "na chodzie" z przyjemnością wrócę, jeśli nie to jest to ostatnie pożegnanie. CA jest jedynym server'em na którym grałem dzień w dzień po kilka nawet kilkanaście godzin(Ci którzy mnie znają wiedzą o tym bardzo dobrze). Atmosfera jest wspaniała, ludzie którzy tu grają są fantastyczni, kilku nick'ów nie zapomnę na pewno . Gabi48- najlepsza pomocniczka i koleżanka . Więcej uśmiechu Rotmiszcz- PvP_Master . Tylu kox'ów jeszcze nie widziałem nawet na kreatywnym. ThunderBuddys- chociaż wiecznie się kłóciliśmy, to tak na prawdę to on(tak ty) ukształtował mój charakter, uświadomił że nie ma co się denerwować, bo ktoś na przeteleportował do pułapki. ThreeEyedMaster- chociaż mamy za sobą jedną kłótnię, i nawet raz "odłączyłeś" mi klawiaturę częstując mnie /mute, to i tak jesteś dobrym VAdmin'em- jednym słowem powodzenia w dalszej karierze. Kruku- ile ja od Ciebie dostałem? Aż za dużo, żeby pisać. CharmingFlame- Moderator/ka(do teraz nie wiem) jakiego świat nie widział . Szkoda, że to koniec twej kariery, według mnie nikt Ci nie dorówna . mati1x1- chyba najśmieszniejsza postać na CA . Życzę Ci kolego żebyś w końcu dostał tego Pomocnika. No cóż, wiele osób mógłbym tu wymienić, ale boję się że wtedy nie dodam tego wątku gdyż będzie za duży. Ogólnie dziękuje wszystkim którzy mi pomogli w potrzebie, tym którzy mnie zabijali, i wszystkim tym którym mogłem zaufać i zostawić swoje rzeczy z nimi. A więc to.. KONIEC.. Żegnajcie kochani ;3 P.S Dziś o godzinie 19:00 na survival'u rozdaje swoje item'y i domek. Chętni niech piszą tu kogoś wybiorę.
No kurczę. Dzięki za życzenia ?. (może akurat na 5 lipca) (me urodziny ?) Dobra, do zobaczenia za 2 lata Pa pa