Imię: Aleksander Dokładny nick w grze: Abaddon (zapomniałem jakie miałem hasło do Belfegora) Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: około 6 godzin dziennie / survival Data urodzenia: 3/11/1980 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Sierpień 2012 1.3.x Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 02-05-2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Zostałem niesłusznie wyrzucony przez Gabi za słownictwo Czy pełniłeś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak Co chciałbyś zmienić na Craftapple: zdegradowanie pata z rangi pomocnika ts3 Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Komendy : /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - np. 24h, 10min, 7day Obowiązki pomocnika: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Ładny prefix przed nickiem, lubię pomagać ludziom W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Staram się załagodzić konflikt, potem staram się wyciągnąć winnego tego konfliktu i karze go. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jasne, całe życie współpracuje z ludźmi Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Dzień dobry, nazywam się Aleksander, interesuje się ludźmi pod każdym względem :'). Poszedłem na psychologie, ponieważ chciałem pomagać chorym ludziom. Jestem bardzo okrutnym i szczerym człowiekiem, który nie lubi nieposłuszeństwa. Prowadzę bardzo wygodne życie, moja narzeczona ma na imię Gabrysia 6 razy potrącił ją samochód. Nie lubię zwierząt, ale lubię żartować o raku (np.Co jest gorsze od kraba na Twoim pianinie? Rak na twoich organach). Określ swoją dyspozycyjność: Jestem ciągle dyspozycyjny ( oczywiście zależy dla kogo) Umotywowanie podania: Postaram się być dobrym pomocnikiem.
Jestem na TAK! Nadajesz się na to stanowisko, Dojrzała osoba, Aktywny na serwerze MC, jak i TS, Odpowiednie zachowanie dla Pomocnika.
Jestem na RAK znaczy TAK Jesteś idealną osobą na te stanowisko! Jesteś kulturalny i wychowany Twoja kobieta jest niezniszczalna
A ja już ostrzegałem. Ale jednak się wypowiem. Jesteś wulgarny, a to automatycznie nie pozwala zostać ci pomocnikiem. Poza tym pomagasz, ale tylko częściowo. Jestem na nie.
Twoje zachowanie nie jest zachowaniem jakie powinien mieć przyszły pomocnik. Za kicka bardzo przepraszam. W ekipie jestem od wczoraj, więc jest to jeszcze okres próbny. Wątpię, że przez tego kicka poniosłeś straty. Zaraz potem zacząłeś znowu wulgarnie się wyrażać. Cała ta sytuacja świadczy o tym, że jesteś niewyrozumiałym człowiekiem. Jeszcze raz przepraszam; mój błąd. Jestem na NIE.