Imię: Adela Dokładny nick w grze: adeluna7 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie w grze przebywam ok. 1-2h, najchętniej i najczęściej na serwerach creative Data urodzenia: 03.04.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: grę rozpoczęłam ok. pod koniec 2013 roku, wersji nie pamiętam Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 1 rok, lub coś koło tego Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie (miałam tylko 2 serwery do gry ze znajomymi Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Najprawdopodobniej nic, fajny serwer i wszystko jest OK. Gdyby coś mi przyszło na myśl na pewno napiszę o tym w odpowiednim dziale Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia: /kick [nick] - ostrzeżenie, mała kara /mute [nick] np. 24h - kara, może być zastosowana po kilku kickach (warnach) Obowiązki: - Pilnować chat - Zgłaszać wszelkie bugi i błędy do administracji lub moderatora - Być dyspozycyjnym, tzn. kiedy jakaś osoba prosi ciebie, abyś poszedł upomnieć gracza na np. Survival, a ty grasz na creative to od razu pójść uspokoić tą osobę Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Napiszę że "Lubię pomagać" bo jest to prawda. Kilka ludzi odrzuciło moją pomoc, bo mi nie ufało, myśleli że ja kłamię, bo nie mam odpowiedniej rangi do tego. Chciałabym do tego więcej nie dopuścić... W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Dowiem się o co poszło, porozmawiam z obiema stronami sporu, postaram wyłuszczyć rzecz o którą poszło, i ewentualnie ukarać osobę która była prowodyrem kłótni Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, ale niektórzy ludzie mogą się z tym nie zgodzić Opisz swoją osobę: Nazywam się Adela, mieszkam w Warszawie, mam 12 lat i chodzę do klasy 6. Jestem miła i spokojna, pomagam różnym osobom, a większość ludzi których znam ma o mnie dobrą opinię. Jestem wrażliwa, ale potrafię ukryć to wewnątrz siebie, nie pokazywać zażenowania, smutku i złości. Niekiedy się złoszczę, ale szybko ochłaniam i odstawiam sprawę daleko w tył. Moim głównym zainteresowaniem jest czytanie książek fantasy, ale lubię także rysować MLP (dziecinne, wiem) i skrzydła (pozdrawiam Kruku xD). Lubię także grać na komputerze. Określ swoją dyspozycyjność: Można się ze mną porozumieć przez Skype, Maila bądź telefon komórkowy (ale wolę nie podawać numeru, wiecie jak to jest. Prywatność, itp...) Umotywowanie podania: Uważam, że nadaję się na Pomocnika, a może na kogoś więcej. W poprzednim podaniu napisałam, że tamto będzie moje ostatnie. No więc zmieniłam zdanie, będę walczyła o rangę do końca serwera. Zależy mi na tym, i będę się starać ile mogę. Pozdrawiam ~adeluna7 @ziiielony muszę grać 1-2h, limit, mam dużo nauki
Tak: -są drobne błędy, ale podanie wydaje się być ok. Można jej zaufać, -gra od dłuższego czasu, często ją widuję na cv, -aktywność na forum nie szokuje, ale jest dobra. Nie: -nie za bardzo wyobrażam sobie Ciebie jako moderatora, -1/2 h wydaje się mało, ale załóżmy, że w wakacje się to poprawi. No jestem tak +/- . Mocny neutral / Słabe Tak Masz skype, to omówimy warunki faworyzacji dla mnie i będzie ok. @ Nie rób jak inni i nie odpowiadaj pod podaniem. Czekaj cierpliwie na rozpatrzenie.
Hmm a więc przyszła pora na mnie . Podanie mi się bardzo podoba pod względem estetycznym ani nie za długie ani nie za krótkie. Lecz jak w każdym podaniu musi być ten mały minus bo człowiek jest tylko człowiekiem a mianowicie twoja aktywność na forum :/. Widać,że się starasz widzę twoje zaangażowanie do pomocy na czacie. Walcz do końca nie poddawaj się. Jestem na TAK !
Więc tak. Zaczęła bym od jednej sprawy, otóż jak napisałaś: "No więc zmieniłam zdanie, będę walczyła o rangę do końca serwera. Zależy mi na tym, i będę się starać ile mogę." Wygląda to trochę jak przekręcenie mojego zdania z mojego podania ale to tylko moja opinia (to nie miało brzmieć jak osądzenie o kopiowanie).[/color] A tak ogólnie jestem Neutral
Podanie nawet ładne, proste i odpowiedniej długości. Widać, że się starasz i szybko się nie poddajesz. Można zauważyć Cię na forum i wydajesz się być sympatyczną osobą. Jeżeli chodzi o czas, to myślę, że wystarczy. Zresztą tylko miesiąc do wakacji <3 Jestem na TAK
Plusy : - Jesteś bardzo miła - Pomagasz - Podanie ładne, staranne. Minusy : - Czas na serwerze, jednak rozumiem, że każdy ma swoje życie, dlatego potraktuje to jako neutral ;P Jestem na TAK