Imię: Adela Dokładny nick w grze: adeluna7 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam ok. 2h (w wakacje będę mogła dłużej grać, o ile będę miała internet xD), najchętniej na Creative, ale czasami też na Survivalu. Na SkyBlocku prawie nie gram, wejdę tam od czasu do czasu Data urodzenia: 03.04.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Grę w minecraft rozpoczęłam pod koniec roku 2013, wersja najprawdopodobniej 1.7 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CA gram już od ok. roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie, posiadałam tylko serwery dla znajomych Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Raczej nic, wszystko tu jest bardzo fajne. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik powinien: - pomagać graczom - zgłaszać bugi i błędy do administracji - pilnować chat - wykonywać dodatkowe czynności podane przez Moda/Admina - Brać udział w życiu na forum i w grze Komendy Pomocnika: /kick [nick] - wyrzuca gracza z serwera, używane do ostrzeżeń /mute [nick] [czas] [powód] - wycisza gracza, używane po kilku kickach Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ chciałabym się sprawdzić, udowodnić, że pomocnikiem może być każdy, nie tylko dorosły, doświadczony i poważny człowiek W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiam z osobami które się kłócą, spróbuję rozwiązać problem, jeżeli osoby kłócące się nie przestaną tego robić, dam im kicka, a jeżeli to także nie poskutkuje to dam mute'a Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Raczej tak, chociaż jestem trochę zamknięta w sobie, umiem współpracować Opisz swoją osobę: Mam na imię Adela, mam 12 lat (od kwietnia), jestem typem samotnika w realnym życiu, ale w grze otwieram się trochę bardziej. Szybko wybaczam, nie lubię kiedy ktoś jest na mnie zły, albo przeze mnie cierpi. Lubię czytać książki, grać na komputerze (ale bez przesady) i jeździć na rowerze. Jestem miła i opanowana, trudno mnie zezłościć. W szkole oceny mam dobre, jednak czasem może mi się trafić 3. Kiedy widzę, że komuś dzieje się krzywda, od razu reaguję i staję w obronie pokrzywdzonej osoby Określ swoją dyspozycyjność: Przez PW na forum można się ze mną skontaktować: - od ok. 7:50 do 9:00 - od 14:50 do 22:00 (z przerwami) Można się ze mną skontaktować także przez skype i telefon komórkowy Umotywowanie podania: Zależy mi na tym, aby dostać pomocnika. Postaram się najlepiej jak umiem, żebym była wzorowym graczem. Nie odpuszczę sobie, i będę się starać jak mogę
Nigdy cie nie widziałem, więc to mówi że też nie widziałem jak pomagasz, widziałem cię tylko parę razy na forum. Wyrok Zapomnij o tym
Nie widziałem Cię nigdy jak pomagasz, podanie napisane nawet staranie i bez większych błędów. Ale same podanie nie wystarczy żeby być pomocnikiem, musisz się angażować na chacie w grze. Jak narazie wstrzymuje się od głosu.
Może i się starasz, ale z obecnością u ciebie bardzo słabo. Dodatkowo kiedyś widziałem Cię w akcji i nie jesteś opanowana emocjonalnie. Twoje zachowania na forum czasami odzwierciedlają się infantylnością - chociażby twoja dawne zażalenie w którym żalisz się, że nie zostałaś pomocnikiem. Wybacz, ale z mojego punktu widzenia po prostu nie nadajesz się na tę rangę, zajmowałabyś tylko miejsce, a rangę tą mogą dostać naprawdę dojrzalsze osoby. PS: Jeśli myślisz, że mówiąc "dojrzalsze osoby" mówię o mnie samym to się mylisz, gdyż ja z pomocnika zrezygnowałem już dawno kiedy dostałem bana za X-Ray. Poza tym gram na CraftApple stale tylko w wakacje, a w roku szkolnym po południu nie raz wchodzę. Krótko mówiąc. Jestem na DUŻE NIE! Pozdrawiam!
Witaj! Kiedyś napisałaś w innym podaniu że to twoje 3 i ostatnie podanie hmmmm no raczej nie. Nie chcę mieć Ciebie za wroga ale na serwerze nie widzę Cię prawie, a na forum też się tak dużo nie udzielasz (wiem ja też tak dużo nie piszę ale to jednak prawda) Jestem na NIE Pozdrawiam
Dziwnie to rozegrałaś: Nieobecność....Nieobecność...Nieobecność....PODANIE Ostatnimi czasy chyba znudził ci się nasz serwer, a sama dobrze wiesz, że najpierw trzeba wykazać się aktywnością, a potem starać się o rangę. Ostatnio było tak, że po złożeniu podania starałaś się "coś" robić, a po jego zamknięciu wgl przestałaś odwiedzać nasz serwer... Chodzi ci chyba tylko o ładny prefix przed nickiem...;PP Na dziś jestem na nie :\