MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Adiós amigos <3

Discussion in 'Hydepark' started by Gabi48, 2 September 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Witajcie drodzy Gracze Craftapple.

Po temacie bardzo łatwo się domyśleć, o czym będzie ten wątek. Tak, odchodzę. Czy na zawsze? na dzień dzisiejszy- tak.
    Trudno było mi napisać ten wątek i wysłać wiadomość o rezygnacji. Nawet bardzo trudno. Ale wszystko kiedyś się kończy i
    nic z tym nie zrobimy. Aczkolwiek mam nadzieję, że nie będę żałować i myśleć o tym, jaka byłam głupia.
    Dla większości ludzi granie tutaj byłoby stratą czasu, marnowaniem życie i tym podobne. Ja nie żałuję, że się tu pojawiłam, nie żałuję poświęconego czasu, poświęconego stresu.
    Poznałam tu wiele interesujących ludzi, z niektórymi z nich będę utrzymywać kontakt przez długi czas. To właśnie tu poznałam przyjaciół, z którymi będę jeszcze dłuuugo się kontaktować.
    Przynajmniej mam taką nadzieję. Oczywiście byli też wrogowie. A gdzie ich nie ma?
    Nauczyłam się też wielu rzeczy, wyciągałam wnioski. Codziennie spotykałam się z około trzystoma osobami. Wow, dużo, prawda?
    Nawet miałam zaszczyt pracować w Ekipie. Naprawdę tego dużo. Bardzo dobrze wspominam chwile, kiedy się tu dopiero pojawiłam, ten klimat. Heh, zupełnie inny.

No to teraz powód rezygnacji, odejścia. No cóż... Trzeba kiedyś to zakończyć. A to kiedyś to właśnie dzisiaj.
    Głównym powodem jest chyba brak czasu. Wakacje się już skończyły; trzeba wziąć się za naukę. Pewnie dałabym radę pogodzić te dwie rzeczy, ale grałabym bardzo rzadko, co by było bez sensu.
    Nie ukrywam, że troszkę mi się znudziło i trochę się zawiodłam. No i zaistniała sytuacja... Pomińmy to.

No i jak w każdym pożegnaniu... Osoby szczególne, bez których by mnie tu już pewnie nie było:

indianajones1899- gdyby nie Ty, zapewne by mnie nie było w Ekipie. Nie raz ratowałeś mi życie, cierpliwie tłumaczyłeś i pomagałeś. Jesteś naprawdę sympatyczną osobą z poczuciem humoru. I taki zostań.
    Kontakt utrzymamy, mam nadzieję.

Diarect- pomocny, sympatyczny, czasem pomocny, miły, i czasem jeszcze pomocny. To chyba odpowiedni opis. Naprawdę super przyjaciel, fajnie takiego mieć. Możecie mi zadrościć. Następny dobry do wysłuchiwania żali pt. "jestem złym pomocnikiem, dostanę degrada :'(" #joke
    Chętnie wysłucha, pomoże jak może (what?!), można się z Nim pośmiać, rozwiązywać problemy natury psychologicznej (Pamiętasz? xd), poplotkować jak z przyjaciółką i trochę podramatyzować. Awwww ^^ Naprawdę super ^^ Kontakt zostanie. Również Forever, Together, prawda?

Hate_you, TeamSpeakCA wraz z mulciakami- Hejtuśśś :*** Za współną grę, niejednokrotne ratowanie mi życia, rozmowy, "bójki", za wszystko. 3maj się "miszczu" pvp ^^

Colorlessmen- Nie wiem gdzie się podziałeś, ale dzięki za wspólną grę, budowanie, rozmowy. Naprawdę sympatyczny z Ciebie człowiek :]

LadyFederXD- za pomoc w pierwszych dniach mojej gry :) Trzymaj się Lejdi :D

MCKAWKA- świetne poczucie humoru, ciekawe podejście i sposób bycia :]] Papa

Alban_guy- serwerowy Księciunio ^^ Wracaj szybko, bo bez Ciebie smutno ;c

geography- super osoba do gry, fajnie się budowało :)

R_A_P_E_R- trzymaj się, Raperku :**

Yoshimurato- miło kradło Ci się AC, dzięki za komplementy co do... nieważne xd Trzymaj się!

Ismena- Ismencia :** Za miejsce na cmentarzu (SS ^^) No i to genialne poczucie humoru xdd

xetogy- sympatyczny, 3maj się :D

HannaPL- super przyjaciółka ^^

Panstachu- trzymaj się, Staszek :)

kapiwegiel- życzę ub xd

lucklucky10- zdrowe podejście do wszystkiego. Jeden z najbardziej ogarniętych :) Dzięki za współprace :]

_DarkGirl_- nie wiem gdzie się podziałaś, ale wróć kiedyś na CA, Darky ^^

SnowSGirlFun- miła osóbka. Trzymaj się Snowy :)

fox12- wracaj szybko :)

mati1x1- Ty też wracaj szybko na CA, bo coś pusto :[

_KoteQ_- znamy się krótko, ale wydajesz się być OK ^^ Powodzenia w rekrutacji :>

Skiven, xKaroo, CleverPixel, antexol, _Zielony_, Kruku, lukiasfalt, Inevara, lucklucky10, Marcinek7, ThrerEyedMaster, xXSoniaXx i XInfiniterX- dzięki za współprace.

Ladavi, Ros, ThunderBuddys- żegnajcie :)

Pozdro. dla:

Fokos- [​IMG]

Makkim- [​IMG]

Ashu- [​IMG]

No i Three- [​IMG]

Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.
    Dziękuję też reszcie, wszystkim graczom za ten miły rok gry tutaj.

Nie ukrywam też, że zabrakło osoby, która jeszcze kilka dni temu miała górować na tej liście. Teraz nawet nie będzie na jej końcu. Nie zasłużyła. Myślę, że bardziej i mniej wtajemniczeni domyślą się, o kim piszę.
    Nie praktykuję zasady "oko za oko, za ząb", a szkoda. Ludzie są wielce zdziwieni, gdy zaczynamy traktować ich tak samo jak oni traktują nas. No, ale po co owijam w bawełnę. Nie wiem, czy można Ciebie, pacie, nazwać kimś. Jak dla mnie jesteś bardziej czymś, bo zachowanie, które sobą zaprezentowałeś nie jest zachowaniem człowieka, tym bardziej człowieka z uczuciami. Radzę Ci tylko się ogarnąć, tak dla siebie, Marcinie. W przeciwnym razie zostałeś sam, nie no; może nie sam. Zostałeś z ludźmi o podobnym charakterze.
    Podsumowując...
    Tak właśnie zazwyczaj wygląda Forever Together :')
    Po jakimś czasie to się staje tylko i wyłącznie śmieszne.
    Tylko ostrzegam, aby nikt nie popełnił tego samego błędu.
    "W ogniu nie ma nic złego... o ile się człowiek do niego za bardzo nie przybliży".
    #NiePolecamUżytkownika

No to co mi zostało? Tylko się pożegnać.
    Życzę Wam miłej gry :]
    Adiós amigos <3

~Gabi48 aka Nora <3

#Gabi48 #Nora #Pożegnanie #Rezygnacja #Adios

• Przyjazny Przyjazny x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
    Reklama
  2. _KoteQ_

_KoteQ_ Użytkownik

Nie możesz! :c Nie pozwalam Ci ! :'(

3. Hate_you

Hate_you Użytkownik

No szkoda, że tak się stało, lecz coś się kończy coś się zaczyna.
    Powodzenia wpadaj co jakiś czas, trzymaj się ;)!

4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Żegnaj, niech Czarny Stalker czuwa nad twą drogą.

5. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Cześć, co z powrotem, to wrócę za jakiś czas, w weekendy będę się pojawiał jak najbardziej :)

6. Xymor

Xymor Skrzydlaty

:/

...

Co napisać? Co, no co?
    Kontak mieliśmy, ale raczej taki troche... hmm... zbyt mały bym mógł o tobie powiedzieć coś więcej. Jedyne co mogę to życzyć ci powodzenia, zarówno w roku szkolnym (szkole) jak i w życiu.

Co pamiętam? Pamiętam twoje pierwsze dni jako pomocnik. To skrępowanie w pierwszych dniach, które osoby, po raz pierwszy używające swoich uprawnień, zawsze odczuwają. Pamiętam to jak powoli lecz skutecznie "wyrabiałaś się" nabierałaś pewności siebie w tym co robisz. Pamiętaj o tych chwilach.

Pamiętaj o tym co tu zyskałaś, znajomości, chwile wzruszenia, radości i złości. To są twoje wspomnienia, twój bagaż który wynosisz z tej przygody i który zostanie z tobą na długo.
    Pamiętaj, ale nie rozpamiętuj.

Jesteś pewną siebie osobą, idź śmiało dalej i nie zastanawiaj się. Bo najgorsze co możesz zrobić to oglądać się za siebie.

Żegnaj i powodzenia :]

7. smoollberry

smoollberry aka snows
    Staff Member Moderator

Bywaj przyjaciółko :(

Reklama
  8. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Szkoda, że odchodzisz.
    Cześć.

9. Moderation

Moderation Użytkownik

A gdzie pat277?

10. pat277

pat277 Użytkownik

Żegnaj. Do zobaczenia w następne wakacje na serwerze!

11. fox12

fox12 Użytkownik

Żegnaj Gabi :'( Niestety wszystko się kończy, dzięki za grę :)

12. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Ciężkie są pożegnania, bardzo ich nie lubię.
    Mógłbym się tutaj rozpisać, ale raczej nikt by tego nie przeczytał.

Szkoda, że tak miła, życzliwa i uczynna osoba odchodzi. Niestety, kiedyś musiało się tak stać.
    Pozostaną po Tobie dobre wspomnienia, mam nadzieję, że i Ty o nas nie zapomnisz.

Powodzenia [​IMG]

13. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

14. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Ehhh....czemu zawsze odchodzą najlepsi :\

Jestem przekonany, że czymkolwiek się teraz zajmiesz to będziesz w tym naprawdę dobra : )

Mam nadzieję, że staż w Ekipie CraftApple będziesz zawsze wspominała jako ciekawe doświadczenie.

Pozdrawiam,
    ThreeEyedMaster

#Pożegnanie #Gabi48 #Romantyczne/m #TalentDoBudowania

15. maksiu07

maksiu07 Siemanko

niestety pominełaś mnie XD

16. MCKAWKA

MCKAWKA Infomatyk, montażysta, fotograf

najgłupsza rzecz, ale popłakałam się
    tzn. prawie, mam łzy w oczach i łamie mi się głos
    Gabi - i do tańca, i do różańca
    tak życzliwej, kochanej i ciepłej osoby, z którą trzymałam się przez bardzo długi czas (chyba nawet od początku mojej gry) jeszcze nie miałam na tym serwerze
    większość ludzi bliżej poznanych okazywali się burakami, którzy albo chcieli mnie wykorzystać albo ... sama nie wiem
    w Gabi nigdy nie miałam sprzeczki, kontakt był zawsze dobry, nigdy nie miałam do niej zastrzeżeń przed postaniem pomocnika jak i po - jej praca była nienaganna.
    Wzorowy pomocnik.
    gdy gdzieś na serwerze mignęło mi to było takie "to żarty, prawda?"
    potem gdy weszłam na twój profil i zobaczyłam tekst "były pomocnik" - zabolało jak cholera
    ale szkoła to nie przelewki - mi drobne "wakacje" od CA wyszły na dobre - mam nadzieje, że Tobie też ;)
    będę się chyba modlić mocno abyś do nas wróciła chociażby na ferie świąteczne lub zimowe, bo mam nadzieję, że na wakacje do nas wrócisz
    wielu sukcesów w szkole, w życiu i tak dalej
    dzięki za to, że wymieniłaś mnie na liście, nie spodziewałam się :D
    pozdrawia zapłakana mcherbata

17. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Dziękuję wszystkim za miłe pożegnanie :)

@MCKAWKA: Tutaj w szczególności dziękuję za takie ciepłe słowa.
    Również mam nadzieję, że taki odpoczynek wyjdzie mi na dobre, bo kiedyś w końcu choć na chwilę wpadnę zobaczyć co i jak :D

Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za odpowiedź w tym wątku :] Trzymajcie się ^^

18. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Szkoda, że odchodzisz, aczkolwiek wyjdzie Ci to na dobre.
    Staraj się dojść do swego celu, wytrwać w postanowieniach i spełniać marzenia.

Miło było poznać.
    Trzymaj się mała. :*

19. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Żegnaj Gabi, powodzenia w życiu prywatnym. Mam nadzieję, że mimo szkoły, znajdziesz czasem czas na CraftApple. Będzie mi Ciebie brakowało.

20. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Oj Gabciu Gabciu... Dlaczego ty?
    Jesteś bardzo dobrą, miłą, zaufaną osobą.
    Żegnaj Żabciu <3 Będę Cię bardzo dobrze wspominał.

Powodzenia w życiu i wpadaj na forum x)
    Pa! Będę tęsknił

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page