MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Albercik24 itp

Dyskusja w 'Ogłoszenia Graczy' rozpoczęta przez użytkownika ☆NEW☆Albercik24☆NEW☆, 8 Marzec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ☆NEW☆Albercik24☆NEW☆

Docenione treści:
    0
    A więc wielu to ucieszy ale chcę aby znali prawdę, nie posiadałem kill aury mówiłem tak bo chciałem sprawdzić osoby w moim gronie czy są zaufane niestety tak się nie stało odszedłem od klanu Pawła - (marysia012350) który manipuluje administracją oraz graczami z czego w dalszych konsekwencjach było to że dostałem bana oraz zostałem zabity przez gracza reconnect który się teleportował na vonishu do mnie i mnie zabił dziecinna postawa tego aroganckiego skurwy syna dobiła mnie i załamała jak można taką władze dać dziecku :banansex: :eek:rlsex: ... niestety to tylko gra lecz wydałem w nią pieniądze z serwerowni którą posiadam chciałbym podziękować tak naprawdę Anastazji i Oliwi które były chyba normalne z tego po jebanego grona wiec zapewne zostałem już okradziony z tego co posiadałem najcenniejszego na serwerze wiec nic innego mi nie zostało tylko powiedzieć siema i lecieć dalej.

Reklama
  2. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
  3. marysia012350

marysia012350 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Nie osadzaj za vanisha, jesli sie da sprawdzic to zobaczy admin ze ja go tpa i sobie ustawil home :) I jesli manipuluje adminsitracja to spoko ;)

4. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Masz dowody że reconnect się do Ciebie teleportował i Ciebie zabił. Wątpię czy takie zdarzenie miało miejsce.

5. kuba04

kuba04 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Potwierdzam że reco zabił Albercika bo byłem w tedy na survivalu.

6. reconnect

reconnect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak jak pisałem tepłem się do ciebie raz w życiu przez /tp i było to z powodu kiedy wydobywałes dziwne ilości diamentów (Sytuacja odbyła sie dzisiaj) i chciałem zobaczyć co robisz (Spotkałem sie z patem u ciebie więc pat moze to potwierdzic), lecz homa nie ustawiłem co mozna zobaczyć w logach serwera. Homa dał mi marysia012350 wczoraj po tym jak Albercik24 dostał bana i wtedy ustawiłem (To też mozna sprawdzić w logach) i dzisiaj tego homa wykorzystałem do zabicia ciebie. To tyle z mojej strony, Nareczka kolego :)

7. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Chciałbym jeszcze dodać że, widziałem reconnecta jak był u Albercik24 ale tylko na /v i ciągle był w ruchu, więc nie miał by kiedy ustawić /sethome.
    Myślę że wątek jest do zamknięcia.

Reklama
  8. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Nie pozostaje mi nic innego jak powiedziec ... dobra nie. ;)

9. SebaDB

SebaDB Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Buenos dias seniorita, ahahaa

10. wymiatacz23

wymiatacz23 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    hahahah leże :D Może mi nie wypada,ale cała sytuacja jest co najmniej śmieszna,a post pozostawiam do usunięcia,według mnie jest on nie odpowiedni. :) W każdym bądź razie polecam zalogować się do życia,a nie żyć grami :)
    Pozdrawiam Wymiot ;)

11. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    Sprawę uważam za zamkniętą - http://hastebin.com/eyuvawuxeh.vbs

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę