MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Albercik24

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika Aℓвєя¢ιк◦Tђє◦Łєgєηđ, 9 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aℓвєя¢ιк◦Tђє◦Łєgєηđ

Docenione treści:
    0
    1. Nick:Albercik24

2. Wiek:20

3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3:2,4,6h

4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl:Tak

5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3:eek:d początku

6. Czy miałeś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Byłem niemiły(zapewne nadal jestem) dla administracji :)

7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3:Miałem kilka prywatnych serwerów, umiem oczywiście tworzyć kanały, przenosić, kickować, banować, dawać rangi, znam bbcode (offtopująć - html, js i css też, ale na serwerze TSa raczej się nie przyda).

8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak pełniłem podobne funkcje na wielu serwerach teamspeak

9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Jestem Albert. Ogólnie jestem pozytywną osobą, posiadam trochę doświadczenia "w internetach" - ukończyłem technikum informatyczne. Ogólnie jestem kulturalny, rzadko zdarza mi się kląć (za wyjątkiem sytuacji kiedy ktoś porządnie mnie zdenerwuje).Grywam też w wiele mainstreamowych tytułów (csgo, lol, dota, etc). Ci, którzy mnie znają wiedzą, że potrafię zachować się stosownie do danej sytuacji.

10. Dlaczego Ty:Nudzi mi się i nie mam co robić,a tak to mogę zrobić przynajmniej jakiś miły uczynek i pomóc komuś .
    11. Wymień administrację serwera TeamSpeak:XInfiniterX,xXSoniaXx

12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3:
    Pomagał bym wyższym rangom w ogarnianiu nieporządku
    Zgłaszał bym wszelkie problemy/usterki/bugi do Administracji
    Pomagał graczom w ich problemach, wyjaśniał działanie TeamSpeaka.
    Uczestniczył w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    Był bym dyspozycyjnym (Wykonywał dodatkowe czynności, wskazane przez Administratora, Moderatora)
    Sprawdzał bym format oraz datę w opisie kanału
    Sprawdzał bym opis i avatar użytkowników

13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem cały regulamin, zrozumiałem go i akceptuję
    jego postanowienia.​

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na TAK.
    Aktywny na TeamSpeak3,
    Ładne, czytelne podanie,
    Ma duże doświadczenie,
    Zmienił się (jeśli chodzi o zachowanie) tj. potrafi się opanować, gdy trzeba zachowuje powagę,
    Uprzejma osoba,
    Aktywny na serwerach Minecraft,
    Zna regulamin,
    Potrafi rozwiązywać konflikty.
    Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę