MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

ania_12

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika ania_12, 16 Maj 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania_12

ania_12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Anna

Dokładny nick w grze: ania_12

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej spędzam czas na trybie survival około 2/3 godzin dziennie.

Data urodzenia: 06.07.2003

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wielkanoc 2014 wersja 1.8

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Czerwiec 2015

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy i mam nadzieje ,że nie będę :)

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic uważam ,że nic nie trzeba zmieniać

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada dostęp do komend
    /kick [nick] [powód]
    /mute [nick] [czas]
    Pomocnik ma obowiązek pomagać moderatorom w ogarnianiu chatu, zgłaszać problemy/bugi administracji, pomagać graczom i wyjaśniać działanie komend, być dyspozycyjnym

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciała bym zostać pomocnikiem ponieważ lubię pomagać ludziom i staram się często odpowiadać osobą na chacie jeśli o coś się pytają

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw trzeba poznać powód konfliktu i potem go rozwiązać nie stając po żadnej stronie. Gdy poznam powód wyjaśnię go z graczami uczestniczącymi w konflikcie.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej

Opisz swoją osobę: Mam na imię Anna i mieszkam w małej miejscowości obok trójmiasta. W wolnym czasie uczęszczam na lekcje jazdy konnej ,które bardzo lubię. Uczę się w miarę dobrze lecz jest u mnie mały problem z matematyka ale ten problem jest naprawdę mały. 2 miesiące temu stwierdzono u mnie dysortografie i dysleksję :/. Lubie czytać książki zarówno jak oglądać filmy. Jestem osobą szaloną i sprawna fizycznie. Bardzo dobrze gram w koszykówkę i w piłkę nożną. Jestem osobą ambitną i dążę do wybranego celu. Lecz jestem też osobą wstydliwą wiec nie lubię siedzieć na Ts >,<.

Określ swoją dyspozycyjność: W tygodniu jestem dyspozycyjna od godziny 15 do 18. W weekendy od 10 do 22.

Umotywowanie podania: Z chęcią bym pilnowała chatu i pomagała osobą które potrzebują pomocy.

A tak na marginesie jestem osobą ambitna jak już wspomniałam i będę się starać o zostanie pomocnikiem ;) I jeśli pojawią się literówki to przepraszam :) Jeśli nie zostanę pomocnikiem to trudno :)[/color]

Reklama
  2. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Witaj Anno.
    -Podanie w miarę krótkie
    -Nie udzielasz się na forum

Nie zaczynaj cały czas zdania od "Jestem osobą",brzydko to wygląda.

Jak przeczytałem twoje umotywowanie podania to z niechęcią podszedłem do całej reszty podania,bardzo ubogo zostało tam to rozpisane.

Lecz bardzo mi się spodobało ostatnie zdanie tego podania.

Masz rację jak walczyć to do samego końca ;).

I jeszcze wystąpiła mała literówka,zamiast /mute jest /muta.

Myślę,że mimo tych drobnostek mogę być na TAK.

3. ania_12

ania_12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzięki za wszystkie uwagi na przyszłość zapamiętam :)

4. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie nawet ładne, miło się je czyta i jest napisane w prosty, klasyczny sposób- krótko i zwięźle. Można się doczepić paru punktów, które potrzebują dopracowania. Widać też trochę błędów, ale to takie drobnostki.
    Na serwerze bywasz często i "widać", że jesteś. Niestety nie zauważyłam pomocy graczom, może pomagasz pod moją nieobecność :D Ponadto jesteś bardzo miłą sympatyczną osobą, a te cechy są dosyć ważne :) Minusikiem jest Twoja aktywność na forum, a raczej jej brak. Pisałaś już chyba kilka podań, ale pamiętam te ostatnie, w którym udzielano Ci wiele rad. W tym też o aktywności. I co najgorsze- nie widać tej poprawy, chęci działania.
    Bądź aktywna, staraj się wypowiadać i pomagaj. Pokaż, że sobie poradzisz na tym stanowisku.
    Na dzień dzisiejszy neutral :)

5. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Przeczytałem to podanie od deski do deski. Tak, faktycznie jest kilka błędów, ale jak sama napisałaś stwierdzoną masz dysleksje. I wbrew powszechnej opinii nie uważam tego za wymyśloną "chorobę" (którą oczywiście nie jest).

Co do treści:
    Podoba mi się jak prosto i jasno formułujesz zdania. A ostatnie zdanie najbardziej. Z resztą nie tylko mi.

Wygląd podania:
    Nie przesadzone, ładne, czytelne. Któregoś razu widziałem cie na "Kto jest online" czytającą moje podanie.
    Wiesz gdzie znaleźć informacje i jak je wykorzystać. Pochwalam.

Zachowanie:
    Jest kilka osób które darzę szczególnym zaufaniem/sympatią. Jest też lista czarnych owiec. Ciebie umiejscowiłbym gdzieś pod samą granicą grupy osób sympatycznych, a wierz mi nie jest to szerokie grono.

Reasumując, jest to jedno z lepszych podań jakie ostatnimi czasy widywałem. Wywierasz pozytywne wrażenie i gdybym ja o tym decydował dałbym ci szanse.

Słowem:
    Jestem na TAK.

6. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Nie:
    -nie trawię dojrzewającej młodzieży w ekipie,
    -pomagać i odpowiadać na pytania możesz bez rangi pomocnika,
    -niska znajomość interpunkcji,
    -brak doświadczenia
    -nie przekonuje mnie Twoje podanie,
    -nie wiem, czemu napisałaś o dysleksji. Nie zwalnia Cię ona od pisania poprawną polszczyzną.

7. mariom222

mariom222 Użytkownik

Docenione treści:
    3
    pamiętam jak ania_12 zaczynała grę na serwerze i było to dużo wcześniej niż zaczynali nasi obecnie urzędujący pomocnicy,

nie ujmując nic oczywiście naszym pomocnikom bo to naprawdę świetna i bezkonfliktowa ekipa (zwłaszcza dla wszystkich którzy pamiętają urzędowania niejakiego protection_z czy kilku innych)

nie chcę też jakoś szczególnie forsować tej kandydatury bo nie jesteśmy raczej serwerowymi ,,znajomymi,, więc ciężko coś więcej napisać ,ale chcę tylko dać dużego plusa za staż i przyzwoite zachowanie od początku gry z nami

Reklama
  8. KarolinaPL

KarolinaPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Plusy:
    1. Często widzę Cię na serwerze.
    2. Grasz już bardzo długo...
    3. Wiek też może być.

Minusy:
    1. Nigdy nie widziałam jak pomagałaś
    2. Obrażałaś innych (Tylko czasem)

Więc na tę chwilę jestem na neutral

9. Krzysio 2.0

Krzysio 2.0 Użytkownik

Docenione treści:
    6
    Widzę cię na często serwerze tylko rzadko pomagasz. Podanie ładne ładniejsze od mojego a z dysleksją nie jesteś sama u mnie też to wykryli

Jestem neutral

10. __Unicorn__

__Unicorn__ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wiem że dość długo grasz na serverze...ale nigdy nie widziałam jak pomagasz, i bardzo często afczysz :c

Jestem na NIE ;c
    [hr]
    Wiem że dość długo grasz na serverze...ale nigdy nie widziałam jak pomagasz, i bardzo często afczysz :c

Jestem na NIE ;c

11. ania_12

ania_12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ogólnie nie afcze często wczoraj mi się zdarzyło ale tak ogólnie to dosyć rzadko. I dziękuję za wyrażenie swojej opini.

12. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    TIPS: Gdy podanie nie jest długo zamykane to zazwyczaj oznacza, iż Gracz poddawany jest próbie.

13. adeluna7

adeluna7 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na tak:
    - Jesteś na serwerze
    - Grasz długo w minecraft, jak i na serwie
    Minusy:
    - Bardzo rzadko, ale czasem obrażasz

Podsumowując jestem na TAK ;)

Mam nadzieję że ci się uda.

Pozdrawiam~adeluna7
    #PisanieNaTelefonie

14. _kriss_

_kriss_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ania, przepraszam . Najpewniej mój kuzyn wdarł mi się na konto i napisał ten komentarz dotyczący twojej osoby. jest to nie prawda.

15. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Osoba która dąży do pełnienia określonej funkcji na serwerach tego typu musi się wyróżniać szczególną pomocą graczom, a także być rozpoznawalnym jako człowiek o wysokiej kulturze osobistej, wielkim dystansem do samego siebie, a przede wszystkim, żeby był to człowiek o ogromnej chęci do udzielenia pomocy drugiej osobie.
    Odkąd pamiętam, byłaś graczem spokojnym i kulturalnym. Wyróżniałaś się cechami którymi przyszły Pomocnik musi mieć w sobie, a jednocześnie przenosić te cechy na swoją pracę jaką jest pilnowanie porządku na serwerze.
    Jeżeli gracz zdecyduje się na złożenie podania/wniosku o przyjęcie do ekipy serwera, musi się liczyć z tym, że czasem jest trudno zapanować nad chaosem który jest na serwerze, a także którego czasem trudno opanować samemu.
    Dlatego człowiek powinien posiadać tę umiejętność współpracy z ludźmi, nie powinien się wstydzić zapytać bardziej doświadczonej osoby o daną rzecz gdy nie jesteśmy czegoś pewni. Ty masz tą cechę w sobie, każdy ją ma, lecz czasem trudno ją dostrzec w drugiej osobie.
    Wiele razy spoglądałem na Ciebie myśląc, że byłabyś dobrym Pomocnikiem. Uważam, że jesteś w stanie tę rangę spokojnie pełnić, lecz obawiam się, że czasem przerośnie Cię to.
    Młoda osoba nie jest przyzwyczajona do swobodnego opanowywania ludzi. Tę cechę zdobywa się z czasem. Trzeba zdobyć pierw doświadczenie które będziemy stopniowo rozwijać.

Podanie nie wyróżnia się niczym szczególnym. Jest ono napisane stylem uproszczonym, a także bardzo ubogim.
    Nie jest ono dopracowane w słowa które w jakikolwiek sposób ubarwiłyby treść tej pracy.
    Jako, iż posiadasz dysleksję i dysortografię nie będę przyciągał do tego zbytniej uwagi, ponieważ przez 6 lat swojego życia miałem zaszczyt uczęszczania i pracy z osobami chorymi na różne choroby. Ty nie jesteś zbytnio chora, bo te 2 "wady" które Ty posiadasz są w pełni wytłumaczalne i nie wpływają na twoje relacje z internetowymi przyjaciółmi.
    Mimo, że człowiek nie ma bogatego słownictwa, robi błędy ortograficzne i interpunkcyjne, nie powinien się szczególnie tym przejmować. Liczy się charakter.
    Martwi mnie jedynie jedna rzecz która nie daje mi spokoju.
    Widzisz, ekipa jak i administracja są od tego by pomóc. Niektórzy gracze też bardzo chętnie udzielili by Ci pomocy.
    Wystarczyłoby zapytać, czy ktoś może Ci pomóc z podaniem. Czy może sprawdzić błędy, coś dopowiedzieć.
    W szkole każdy pyta nauczyciela o coś, żeby mu coś podpowiedział w zadaniu, wypracowaniu.
    Nie ma się co wstydzić wspólnej współpracy między dwojgiem, a czasem kilkoma osobami.
    Nie jest to żadne oszustwo. Właśnie to zbliża nas do wspólnej współpracy. Zbliża nas do tego, by była milsza atmosfera. Żebyśmy jako przyszła "ekipa" współpracowali bez, żadnych zarzutów, pretensji.
    Wystarczy chcieć, a można zdobyć wszystko.

Niestety trudno mi na tą chwilę powiedzieć, czy jestem za tym, abyś doszła do ekipy serwera.
    Przed tobą jeszcze dużo pracy, lecz myślę, że dzięki takiemu wyzwaniu jaką jest pełnienie funkcji Pomocnika staniesz się bardziej pewniejsza siebie i będziesz z miłą chęcią współpracowała z graczami.

16. _kriss_

_kriss_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    droga administracjo, możecie mi wierzyć lub i nie ale ania w 100 % nadaje się na pełnienie tej o to funkcji. jest osobą inteligętną, dobrze rządząca sobie w niejednej trudnej sytułacji. Jest odpowiedzialna i sympatyczna , długo by wymieniać ale taki pomocnik jakim by była ania i myślę że nim będzie trafią się naprawdę żadko. Wiem co mówię znam Anię dość długo aby tak o niej powiedzieć. Jestem jak najbardziej na tak.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę