Witam, Wiem, że parę osób przede mną zaczynało już taki wątek ale inspiruję się ich pomysłem. Więc będę rysować dla was wasze własne opisowe rysunki. Jeżeli jesteście chętni proszę napiszcie na dole opisy postaci które chcielibyście, abym narysowała. Tu jest taki przykład jak to mogło by wyglądać narysowałam @Skyraf PS: Proszę o dokładne opisy postaci
Po tylu wątkach tego typu chyba już czas rzucić komuś coś takiego do zrobienia. Postać to Gara z Warframe. Gara to warframe. Świetna informacja, nie? Oryginalnie wygląda mniej więcej tak: http://api.craftapple.pl/img_host/LxH5uNZd.png Moja Gara wygląda tak: https://imgur.com/gallery/MUO6V3G Rysunek miałby zostać wykonany na podstawie tego, jak wygląda moja Gara, ale nigdy nie wiadomo, co się może przydać. Teraz lecimy do dokładnego opisu. Polska wersja wikii Warframe opisuje Garę w ten sposób: "To jest Gara, niezniszczalny wojownik. Manipulatorka szkła, łamiąca silną wolę swoich wrogów." "Pole bitewne drży przed krystalizującą energią Gary, jej dźwięczny dotyk przekształca przeciwników w kruche piękno." Angielska wersja jest lepsza, ale nie wiem, na ile wy tu znacie język. Szczególnie że podobno nie wolno gaworzyć na serwerze po angielsku. Filmik, w którym przedstawione byłyby jej ruchy i tak dalej, mogę ewentualnie przesłać w prywatnej wiadomości (Warframe ma ocenę 17+). Jako że opis ma być dokładny, to jeszcze trochę historii Gary. Nie pamiętam już, w jaki sposób uzyskiwało się tę wiedzę (chyba przez zbieranie szklanych rybek), ale. Ale ale. W Warframe istnieje rasa wielkich złych potworków, świadomych maszyn. Kto jako jedyny jest w stanie z nimi walczyć (nie licząc pewnie Ballasa)? Oczywiście ci, którymi steruje gracz- warframe kierowane przez Tenno. W skrócie kosmiczni ninja. No więc Gara była sobie warframe strzegącym kogoś tam, kto się nazywa Unum. Kiedy wielka zła świadoma maszyna zaatakowała pobliskie tereny, Gara uznała, że sama załatwi tego wielkiego złego, mimo że teoretycznie nie miała szans. Wbrew woli kogokolwiek wzięła wszystkie materiały wybuchowe i wyćpała się z energii czy czymkolwiek ona tam biła tego Eidolona (bo tak się ten wielki zły chyba nazywał) i poświęciła swoje życie (no bo jeszcze Tenno był chyba, innej opcji nikt nie widzi, Umbra był tylko jeden) w walce z nim. Jak zapewne można się domyślić, wygrała, uratowała, na co jej zależało, wszystko dalej było dobrze i szczęśliwie, a fragmenty Eidolona wciąż nocami biegają po Plains of Eidolon (nie podoba mi się polska nazwa), współcześni Tenno cały czas je męczą i dostają w zamian błyskotki. Piękny opis, nie? To teraz jedziesz z rysunkiem godnym takiego opisu. Do pana z pierwszej odpowiedzi- ten skin tylko przypadkiem wygląda jak żołnierz Kombinatu z Half-Life 2, czy coś w tym jednak jest? @Makashie
Zapytaj się administracji o moje ip i trochę dziwne, że wyzywa mnie angel killer. Popytaj się adminów pamiętają mnie jako koka ...
Hm.. Jakbyś miała chwilkę czasu... mógłabys coś dla mnie zrobić .Może chłopak ,,Panda", który puszcza oczko? Czarne włosy oczy niebieskie. Oczywiście jeśli masz czas, możesz również dodać coś od siebie . Bardzo dziękuję jeśli coś dla mnie narysujesz .
@Crytal Spokojnie troszkę cierpliwości mam dużo zamówień (nawet na pv) dlatego proszę Cie o cierpliwość... ><
Namalujesz deadpoola. W necie mozesz mieć grafikę gdy ma palec skierowany na oko i jedno zamyka, a drugie otwiera. Jeśli mogę koło niego napis: Kanito
Też mam taką płytkę i długopis i jak rysuję to np w paint. Ale używam tego jak gram w tibie XD , masz talent