Witam wszystkich bardzo serdecznie Wpadłem na pomysł, myślę, że dobry Mam nadzieję, że oglądaliście kiedyś wojny magazynowe itd ??? Założyłem właśnie takie oto magazyny !!! Na czym by to polegało ??? Np: Co tydzień będą odbywały się aukcje. Jest również możliwość wystawienia własnego magazynu i za sprzedany magazyn pobieram procent %. Jak na razie magazynów mam 48. Magazyny można także wynajmować. Płacisz co tydzień za magazyn (cena do ustalenia) Jeżeli nie zapłacisz Twój magazyn zostanie zlicytowany. Jak będą wyglądały licytacje ??? Magazyny które będą licytowane będą podane na tabliczce przed wejściem. Jeżeli ktoś kupi magazyn na tabliczce obok tego magazynu pojawi się jego imię. Aha a gdzie to ??? Jezeli wiecie gdzie jest działka gracza yony (takie kolorowe wełniane wieże) jestem za nimi Można do mnie dotrzeć również przez działkę Puma_Poland (za co serdecznie dziękuję) Podaję także kordy: XYZ; 374, -154 Mam nadzieję, że wszystko zrozumieliście. Jeżeli nie piszcie w komentarzach !!! Szukam sponsorów na magazyny !!! Pozdrawiam HeroikPL P.S. Proszę nie zamykać tematu będę tu wstawiał ogłoszenia o aukcjach [hr] Szukam Sponsorów na pierwsze magazyny !!!
Bencom Jeżeli nie chcesz nie musisz wynajmować magazynu. Taki był mój pomysł. Rozumiem nie każdemu może się podobać, ale cóż ... Możesz za to wystawić swoje itemy na aukcjach, które chcesz sprzedać Dlaczego by nie, każdy może się "bawić" jak chce
Nie no pomysł mi sie podoba Tylko chodzi o to po co by ktoś miał przetrzymywać w magazynie swoje itemy chyba, ze cos jak zwykle zle przeczytalem
Naprawdę polecam tą działalność! W umowie, którą podpisałem z tym Panem miałem zarobić 1050 dając 5 diaxów i 10 refów do magazynu. W ostateczności zarobiłem 60 000 AppleCoins. Jeszcze raz POLECAM!
Też się cieszę Można dużo wygrać ale też czasami stracić taki hazard. Tylko osoba która daje rzeczy na sprzedaż wie co tam jest polecam naprawdę fajna zabawa a pozatym można naprawdę wiele zarobić i zyskać
Bardzo fajny pomysł :] Hymm wiem że mało co wpadam na serwer ale może chcecie jakiego porządnego ochroniarza ?
Dzięki za propozycję Ganstar ale u mnie nie ma bójek i jak narazie jest spokojnie Miło mi że pomysł się podoba [hr] AAA i sorry że tak późno odpisuję