[align=left][align=left][align=left][align=left]Imię: Damian Dokładny nick w grze: Azzer Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najwięcej czasu przebywam na serwerze survival, codziennie po 3/4/5 godzin (Zależy od dnia i obowiązków), w weekendy dłużej. Data urodzenia: 14.07.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecraft'a gram od około 5 lat z przerwami. Gram od wersji alpha 1.2.6 wydana 3 grudnia 2010 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zacząłem dzisiaj, ale spokojnie wszystko nadrobię. Na serwerze będę aktywny oraz myślę, że z graczami szybko się zaprzyjaźnię. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłem. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak pełniłem, byłem Administratorem, Moderatorem oraz Supportem. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wydaje mi się, że nic. Ale jeżeli przyjdzie mi jakiś pomysł do głowy to dopiszę. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek pomagać w ogarnięciu czatu, musi zgłaszać wszystkie problemy/usterki/bugi Administratorom. Pomagać graczom w ich problemach oraz wyjaśniać im działanie komend. Uczestniczyć w życiu serwera oraz forum. Musi też wykonywać polecenia wskazane przez Vice/Administratora, Moda. Ma uprawnienia do dwóch komend, do /kick oraz /mute. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem na serwerze, ponieważ chce pomagać graczom, żeby przyjemniej im się grało. Chciałbym, żeby serwer się rozwinął oraz, żeby wszyscy się dobrze na nim bawili (Oczywiście z umiarem) W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw wysłucham dwóch stron, co mają mi do powodzenia w tej sprawie, dowiem się kto zaczął konflikt, następnie spróbuję z tą osobą porozmawiać, jeżeli nie złamała regulaminu to tylko poproszę, żeby więcej tak nie robiła, oraz powiem, żeby przeprosiła drugą osobę. Natomiast jeżeli zdarzenie się powtórzy, gracz otrzyma karę. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, myślę, że dobrze się dogaduję z innymi ludźmi. Więc współpraca nie będzie dla mnie problemem. Chciałbym dodać, że posiadam mikrofon oraz Ts3. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Na początku przedstawię się. Nazywam się Damian, mam 15 lat i chodzę do 3 klasy gimnazjum. Jeżeli mnie nie znacie, nie oceniajcie mnie po wieku. Jestem ogarnięty, trudno mnie zdenerwować, ale jeżeli już ktoś to zrobi to i tak nie wpadam w jakąś furię, tylko staram się podejść do tego na spokojnie. Zazwyczaj nie przejmuję się takimi osobami. Potrafię zachować zimną krew. Jestem miły oraz pomocny, jestem otwarty na różne sugestię. Jak każdy popełniam różne błędy, przyjmuję krytyki, zastanawiam się nad nimi oraz staram się zmienić na lepsze. Interesuję się sportem, głównie piłka nożna, koszykówka oraz jazda na rowerze. Lubię prawie wszystkie gry, ale najbardziej w stylu mmo/rpg. W sumie to chyba na tyle, jeżeli macie jakieś pytania możecie śmiało pytać. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze mogę być codziennie po 3/4/5 godzin (Zależy od dnia i od obowiązków), w weekendy mogę być z 2/3 godziny rano, i później praktycznie od południa do późnego wieczora (może z małymi przerwami) Umotywowanie podania: Prośbę swoją motywuję tym, że jestem ogarnięty, przyjacielski, pomocny oraz kreatywny. Ps: Wiem, że wielkim minusem jest to, że dopiero dzisiaj zacząłem grać na serwerze, że mam 0 postów na forum i jeszcze nie zdążyłem nikomu pomóc. Ale obiecuję, wszystko nadrobię. Liczę na to, że dacie mi szansę :/ Jeżeli nie, zrozumiem wasz wybór i spróbuję szczęścia następnym razem ;D[/align][/align][/align][/align]
Moim zdaniem nie ma mowy abyś został Pomocnikiem w tej chwili. Napisz podanie za miesiąc. A przez ten miesiąc daj się poznać Graczom. Pooddzielaj się na forum. Stań się częścią Społeczności CraftApple. Niech ludzie zobaczą kim jesteś. Tyle ode mnie. Dozoba na serwerze. PS Co Wy macie z tym wyrównywaniem tekstu do środka ?? Przecież przez to cała estetyka/czytelność podania idzie się...gonić.
Co do wyrównywania do środka, wg. mnie tak było lepiej, ale każdy ma swoje zdanie :3 A co do tego "napisz podanie za miesiąc" mogę napisać podanie równo za miesiąc, czyli 19.01.2016 rok ? ;D (Po odpowiedzeniu, możesz usunąć ten post. Żeby nie było, że posty nabijam ;p)