MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

BAN ZA NIC.

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika ||ThunderBuddys||, 28 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1

Powiem wprost. Jesteś ŻAŁOSNA.

BYŁAM PRZY TEJ SYTUACJI.

Gdybyś Kocham Craftapple była to byś widziała, że nie wylogowałem się 2 razy, nawet raz. Przestań Kocham Craftapple dobrze?

Cały czas klepałem się z tym durniem, a TY szanowna Pani Kasia Kocham Craftapple bany mi i mojemu bratu za wylogowanie się, no Kocham Craftapple serio?

Równie dobrze mogę powiedzieć, dlaczego Gra_Vu nie ma bana, chodź też poszedł na /warp arena?

No dlaczego?

"2 RAZY wylogowałeś się"

Kocham Craftapple DAJ MI DOWÓD, ŻE TO JA LOGNĄŁEM.

Nie wymawiaj się tym, że Admin może banować za wszystko, skoro tak, to zbanuj pół serwera od razu.

Nie dość, że byłem sam na arenie, to banuje 2 osoby za nic.

No proszę mi to WYTŁUMACZYĆ. Jako gracz mam prawo znać przyczyny mojego bana, bo na pewno 2 razy się nie wylogowałem i skończ Kocham Craftapple, bo widzę, że Kocham Craftapple wiesz w tej sprawie.

Siedzisz na tej arenie i banujesz graczy bo co? Bo nie siedzą ze stoperem w łapie? Ciekaw Kocham Craftapple jestem czy Ty też tak mierzysz czas Księżniczko Kocham Craftapple.

Może od razy Kocham Craftapple daj mi Kocham Craftapple bana na IP, bo krytyki nie umiesz przyjąć do siebie głupia pindo.

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Żałosne, to jest twoje zachowane.
    Administracja nie uznała za pilna potrzebę dodania takowego punktu do regulaminu, bo była to tymczasowa awaria.
    Administracja nie potrzebuje dowodów.
    Sonia nigdy nie dała bana za nic.
    I lepiej sam ocenzuruj te przekleństwa :).
    #Mobile

3. Diarect

Diarect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Szkoda, że jeszcze nie dawno, właśnie Ty pat twierdziłeś, że ona w ogóle nie umie banować, bo rozdaje bany za nic ;) Żałosne to tutaj jest Twoje zachowanie, bo się teraz podlizujesz bo pragniesz spełnić swe marzenia i wrócić na posadę Pomocnika.

Ps. U Ciebie, pat. Składowania zdań leży.

4. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Napiszę mniej więcej tak jak ty mi :).

Wiem, że twoje życie nie ma teraz najmniejszego sensu, lecz opanuj emocje, tyle razy już miałeś bana i jakoś nigdy tak nie reagowałeś. Opowiedz nam czym się tak zdenerwowałeś, może ci ulży trochę. Chcesz to podam ci numer do katolickiego telefonu zaufania. Jesteś my z tobą Seqon dasz radę!

PS: PAT277 SKOŃCZ LIZAĆ DUPĘ INNYM!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę