Witam was !Mam na imię Arek, lat 18 i 193 cm wzrostu. Mieszkam w województwie Lubelskim, uczęszczam do klasy drugiej technikum informatycznego. Znalazłem ten serwer wpisując w wyszukiwarce "serwery creative 1.8", nie gram tu by szukać nowej cudownej rodzinki. Rodzina wystarczy mi ta w rl, większej nie potrzebuje. Gram w mc już dosyć długo, zaczynałem od wersji w której nie było ani mp ani nawet creative. Miałem kilka swoich własnych serwerów na Vps i z różnych stron hostingowych, nie rozwijałem ich zbytnio ponieważ głownie sam wszystko robiłem i stawało się to męczące. Serwery Sa-mp oraz ts3 także miałem na vps. Nie będę pisał ile rzeczy to mam na swoim koncie ponieważ czytanie jak i pisanie tego stałoby się nudne. Prócz mc gram w Cod'a 4 i Battlefield'a 3. Czasu mam ile mam, więc gram jak mi się chce. Na serwerze jestem ponieważ chciałem sobie troszkę pobudować, gra na sp jest nudna. Interesuję się swoim przyszłym zawodem, a szczególnie tematami sieci komputerowych, ostatnimi czasy dużo czytam o technologii HomePlug czyli transmisji danych przez sieć elektroenergetyczną. Z moich innych większych zainteresowań mam jeszcze muzykę i fotografię, ale o tym to nie będę już pisał. Lubię jeździć na motocyklach, póki co pełnoprawnie to tylko motorowerkiem mogę śmigać, ale po polu to już czym się tylko podoba. Kurs na B z listopada 2015 odłożyłem na marzec tego roku, z powodu popraw w szkole. Nie jestem uczniem na 6. Jeszcze raz witam was serdecznie i do zobaczenia na serwerze, w moim przypadku creative. PS. Nie jestem osobą, która gada tylko o kompach i nic poza tym oraz nie jestem no life'm. Często wyjeżdżam na Śląsk pociągiem, dlatego w weekendy rzadko mnie na kompie widać.