Jestem tutaj od wakacji 2016 roku i chcę podsumować te wszystkie dni tutaj spędzone. Opowiadałem te historie wiele razy lecz w tym wątku chce aby się znalazła ponieważ no jest on moim ostatnim na tym serwerze. Mianowicie CreepuGaming, konto z którego wszyscy mnie znają nie było do końca moje. Podarował mi je Ulardot i od tego momentu zacząłem ingerować w życie serwera, po prostu się otworzyłem. Nigdy nie poznałem prawdziwego właściciela tego konta lecz jeżeli to widzi to pozdrawiam. Wakacje 2017 roku to czas w którym dużo osób już mnie kojarzyło na serwerze z racji na brak jakiegoś chatu dla roleplay w którym byłem tego czasu i dużo udzielałem się na chacie. W tym czasie grałem najwięcej na serwerze i byłem w tym okresie najaktywniejszy i zarazem, właśnie. I zarazem wprowadzałem się w niepotrzebne dyskusje, prowokowałem innych etc. byłem kontrowersyjną osobą i dużo dziwnych rzeczy robiłem za które bardzo mi głupio. Końca roku 2017 nie pamiętam lecz chyba moja aktywność wtedy zmalała. I mamy rok 2018 w którym moja aktywność była najmniejsza, chociaż przed wakacjami trochę wchodziłem na Craftapple a wakacje już w ogóle zapomniałem o CA. Według mnie te 3 lata bawiłem się świetnie i chciałbym wszystkich wielce przeprosić z góry, wszystkich których kiedykolwiek uraziłem, dużo mówię mało myślę, Przepraszam. Chcę tutaj wymienić wszystkich graczy których pamiętam. Podziele sobie to na trzy grupy. Gracze CA, Bliższe mi osoby i Administrację. *Ulardot - Dzięki za konto *_Vezmox_ - Niegdyś mój najlepszy przyjaciel *exploding_tnt111 - Nie wiem co tu napisać, troche cie lubie troche nie *doublelightsaber - Fajny człowiek, da sie pogadać *MegaSuperGracz - Pamiętam cię jeszcze przed tym jak stałeś się taki toxic *chuk - Fajnie było rozmawiać na msg *Tokser_05 - Nie pamiętam twojego nicku dokładnie lecz pamiętam cię z chatu *Rapstak/TheBonnie - Wyjątkowy fnafowiec, przed dojściem do ekipy jeden z moich dobrych znajomych *Polaczekk - Z czasem cię polubiłem, i Flazzinho to ja. *Inevara/CharmingFlame - Na survivalu po 23 miło się rozmawiało i równie miło grało w Lige Legend Plasetlina69 *MrNoex - Kojarzę z roleplay *Capybaraa/DrStrange - Niegdyś tworzyłem z tobą miasto o ile pamiętasz, miło było *Creative322 - Mimo wielu sporów bardzo cię szanuję *Dominixator - Tak samo jak wyżej *JakubCreeper - Tak samo jak wyżej *ziomekxp - A nie wiem *_Zielony_ - Najlepszy moderator, miło było rozmawiać na różne tematy *SnowSGirlFun - Szkoda że odeszłaś, duże doświadczenie jak na wiek *XDiler - To nie mój facebook jak coś, nie bede oszukiwać *IgitologPL - Pamiętam jak znalazłeś się u Creative322 *CleverPixel - Mój kolega pomocnik, szkoda że odszedłeś *snail - Dobry kolega, szkoda że już się rzadko widujemy;/ *CharonGaming - Mimo sporów bardzo szanuję *Hurrem - To ta sułtanka od Dominixatora *kapi188 - Kiedyś myślałem że jesteś mk chuk'a xd *ShadowHedgehog - Potężny głos jak na 14 latka (?). *wickedskinner - Ciekawa osoba pozdrawiam *Crytal - Potrafiłaś drażnić *radii - Lubiłeś zmieniać strony xd Bliższe osoby. *Quan - Współtwórca roleplay w którym spędziłem całe wakacje, zmieniacz i dobry kolega mimo wielu sporów, pozdrawiam. *Drone_44 - *Elitoss - Fajna osoba, z góry sory za nękanie schematicami. Pozdrawiam xd *Cywilizator - Świetny projektant okrętów i zarazem pomocnik w tworzeniu roleplay *David_Sullivian - No taki Cywilizator tylko że dziewczyna *Wiktorowy - Paranoik, Włoch i świetny budowniczy Administracja *XInfiniterX - Tyle co cię na lobby widziałem po 24 to tyle o tobie wiem *ThreeEyedMaster - Liczę że zakopiemy topór wojenny *nowez - Ty to chyba XSoniaX jesteś, jak tak to pamiętam na starym CV twoją działkę przed spawnem *Ladavi - Jeden z lepszych administatorów, szanuję i pozdrawiam *Kruku - Pamiętam cie z chatu, bardzo fajna osoba pozdrawiam *Rei_San - Mało cię zdąrzyłem poznać. Moja pamięć o reszcie administracji/ekipie wygląda prawie jak u Rei_San Żegnam wszystkich i pozdrawiam, kiedyś wrócę. Samo opowiadanie o historii jak spędziłem czas na Craftapple jest napisane nędznie. Chodziło mi w tym wątku bardziej o wspomnienie wszystkich mi znanych graczy d: Zapomniałem o wielu osobach lecz myślę że mi wybaczą, moja pamięć jest zawodna
Aww, ja tu jestem ♥ Przypomniałeś mi o tokserze i ulardocie Thx za to, Ps. zapomniałeś o superliwii ;'D (byłej pomocniczce, byłej toksera xD). Dobrej żonki, szczęścia w życiu i żebyś do nas wrócił! Pa pa, powodzenia!
Cześć KripuGaming. Pomimo, że się za dobrze nie znaliśmy, życzę Ci udanego życia i oczywiście powrotu do naszej społeczności!
Mój drogi przyjacielu, bardzo dobrze spędziłem czas z Tobą podczas robienia "protestanckiego" RolePlay, pomimo tego iż raz kiedyś uaktywniał się u Ciebie "Syndrom Darrasa" dążę Cię ogromnym szacunkiem. Mam nadzieje, że kiedyś wrócisz, a tymczasem dobrej żony!