Hi! Mam pomysł, aczkolwiek nie wiem czy jest możliwy do zrealizowania. Infi, często jak odpisuję komuś to ta osoba tego nie widzi i pyta w kółko, napędzając ten sposób spam. Za to jak napisze kolorem moja wiadomość jest bardziej widoczna, ale wpisywanie &3 trochę komplikuje sytuację. Stąd moje pytanie... Czy mógłbyś ustawić czatmodom (chyba wszyscy mają przynajmniej Vip+ choć nie widziałem jeszcze szystkich na czacie), kolor &3/turkus (jest chyba najbardziej widoczny) jako domyślny. Nie wiem czy jest to wykonalne i czy ten temat był już kiedyś poruszany więc nie hejtujcie. Ale to ułatwiłoby życie
Sama nie jestem ChatModem, ale popieram, bo niektórym graczom trzeba pisać na okrągło, a oni i tak nie widzą.
Ja uważam, że własnie tylko moderatorzy i reszta z wyższą rangą, powinni mieć kolorowe pismo. Wtedy ich pomoc byłaby bardziej widoczna na czacie. Teraz to sie dwoi i troi od pstrokacizny. Pozdrawiam
dar100ko, tu nie chodzi o odebranie kolorów vipom, pisanie na kolorowo, jest jedną z kart przetargowych, która zachęca do zakupu konta Vip+/SVip. Chodzi tu o możliość zapamiętania koloru do pisania, albo jw przypisania koloru chm/m.
Masz racje kshycho, tylko w tym gąszczu kolorowego pisma, giną wasze porady dla tych co wciąż pytają, bo trud im na spawnie czy w ratuszu tabliczki poczytać! A wy im grzecznie po raz kolejny i kolejny i tak do upadłego...wkoło Macieju )) p,s Infi! Banery walnij na spawnie, może te tabliczki z info za małe są