Imię:Michał Dokładny nick w grze:ZET_X Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Około 3-4 godzin i najchętniej gram na craftapple. Data urodzenia:30.01.2006. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2012 roku 1.4.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:grudzień 2013 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:raz dostałem bana ale byłem mały i tego teraz nie powtórzę. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Żeby za zmienianie spawneru i sprzedawanie go nie było bana. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:/kick /mute Pomocnik musi pomagać graczom jak czegoś nie rozumieją. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciał bym być pomocnikiem, ponieważ:bym dawał /kick za przeklinanie i inne takie i /mute za spamowanie na czacie. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Rozmowa,upomnienie, jeśli brak reakcji /kick. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak mam dobry kontakt ze znajomymi z serwera. Opisz swoją osobę: Jestem przyjaznym graczem, unikam konfliktów. Lubię grać w Minecraft już od kilku lat, na serwerze jestem od 3 lat, od razu kupiłem tam rangę SVIP, bo bardzo mi się spodobało na craftapple. Mam tu swoją grupę znajomych, z którymi lubię grać. Określ swoją dyspozycyjność: Popołudnia i wieczory, codziennie przez 2-4 godzin. Umotywowanie podania: Bardzo proszę o mianowanie na pomocnika, myślę, że dobrze bym się sprawdził w tej roli. Byłbym sprawiedliwym pomocnikiem i bardziej pomocnym niż karzącym.
Widzę cię często na serwerze, myślę że się sprawdzisz na tym stanowisku, jestem na Tak ale z małym minusem.