Hejka ! Na wstępie chciałam zaznaczyć, że nigdy nie grałam na serwerach typu CraftApple, ponieważ zazwyczaj uczestniczę na swoich prywatnych światach, ale za namową przyjaciółki postanowiłam spróbować swoich sił na CraftApple Może na początku się przedstawię? A więc moje imię to Melania. Jednak na MC przedstawiam się pod nickiem ,,Cookieninka". Mam 15 lat. Urodziny miałam 20 stycznia więc całkiem niedawno XD Pochodzę z Lublina. Jednak od kilku miesięcy mieszkam w Parczewie. Jest to miasteczko położone pod lublinem i oddalone o 50 km Moją pasją są gry. Z pośród nich można wyróżnić : The Sims 4 oraz Minecraft..Mam zapał do budowania.. W sumie to od dziecka marzę, by być projektantką wnętrz XDD Jednak nie zawsze gram na kompie, ponieważ czasem też wyżywam się artystycznie i rysuję lub koloruję. Jednak nie posiadam facebooka czy tych podobnych portali, ponieważ nie przydają mi się i są one zbędne. Myślę że to na wszystko jeżeli chodzi o mój życiorys. Mam nadzieję że będę się tu dobrze bawić i poznam tu wielu wspaniałych ludzi To cóż.. do zobaczenia na serwerze ! Pozdrawiam CookieNinka
Jesteś prawie jak ja, jeśli chodzi o podserwery xD Witaj na CA c; Pytanie: Czemu napisałaś w tytule wątku "Ponownie"? xd
#LublinKontratakuje A tak na serio to Witam Serdecznie I propo tej wypowiedzi o Facebook'u i innych tego typu portalach, to muszę się zgodzić w 100%, coś czuje że jak będzie okazja to czekają nas ciekawe dyskusje na te tematy.
A gdzie konkretniej? Możliwe że się widzieliśmy [hr] Faktycznie zgodzę się z tytułem i jego błędem, ponieważ napisałam to odruchowo