Witam Bardzo ciekawe było zrobić tak zwanym ,,Craftapple mobi"czyli przenieszenie/zrobienie naszego serwera na minecraft PE co wy na to bo według mnie wreszcie będzie można by pograć w prawdziwy polski serwer na androida i grać w naszym serwerze poza domem. Poboczno propozycje(również polegająca na minerały pe na Antka )jest możliwość połączenia konta z kompa na androida(bez konieczności ponownej rejestraci)dzięki temu nie stracimy swojego skina po przeniesieniu[sprytne prawda] Ps:mała prośbą jak zrobicie kiedyś to na Antka to zróbcie możliwość korzystania z 3G (nie z wifi)aby łatwo to przyjść i gracz(bez szukania wifi)
ja myślę że nie myślę a tak na poważnie to kolejna bezsensowna propozycja, niech zrobią coś poważnego a nie PE jakieś Wszystkie propozycje które nie poruszają jakiegoś poważnego problemu na serverze (np ta u góry) są uznawane przeze mnie za niepotrzebne ponieważ lepiej niech maszynę robią lepszą albo inne poważne rzeczy robią, a nie coś tego typu jaki przykład mamy na górze. Dziękuje to tyle ode mnie w tym temacie, i wszelki hejt pod tym postem będę ignorował
Nie bo potem dzieci zamiast na przyrodzie się uczyć będą siedzieć na craftapple, przez co spowodujemy niż demograficzny, bo dzieci nie będą wiedzieć jak się robi dzieci :/