Witam! Przychodzę do was z bardzo ważną prośbą otóż od dłuższego czasu zauważyłam, że ,Crytal pełni rolę pomocnika chodź nim jeszcze nie jest. Właśnie, dlatego piszę tą prośbę z tego powodu. Często przebywam na opencreativie i widzę jak niektórzy się zachowują np: używają wulgaryzmów, a na serwerze nie ma pomocnika czy moderatora, Crytal chodź nie może dać graczowi kicka upomina ich na czacie, aby się uspokoili lub piszę skargi na forum. Widać, że ,Crytal jest stworzona do pomagania.
Może tak Sam to widzę na forum Crytal to bardzo pomocna i miła osóbka Ale troszku sobie nagrabiła. Mulciaki,ban to wszystko sie liczy
Crytal to bardzo niestabilna emocjonalnie osoba i mówienie, że "jeszcze" nie ma pomocnika jest powiedziane mocno na wyrost. Nie ma ona wg mnie większych szans na zostanie choćby pomocnikiem pomocnika... Kwestia zaufania
Jejku bardzo mi miło, że taka propozycja padła. Gdybym była pomocnikiem, może by to mnie zainspirowało i zachęciło do pomocy przy budowie np sprawnu? Kto wie Fakt, zależy mi na tym, aby zostać pomocnikiem , ponieważ muszę cały czas wołać kogoś z ekipy bądź administracji na forum, aby ogarnęli niektórych graczy, bo tylko komendami czasem da się uspokoić graczy. Ostatnio zauważyłam również, iż spora część ekipy i administracji jest na survivalu. Pragnę pomóc serwerowi najlepsze i pomimo moich żałosnych wybryków mam zamiar zmienić serwer o 360stopni, aby panował tu ład i porządek, po prostu czysta harmonia. Gdybym otrzymała taką szansę, na pewno bym tego nie zmarnowała i przyłożyła się do owego obowiązku. Znam dobrze WE, komendy typu tempmute Unmute, mam doświadczenie z innego serwera i wzięłam się ostro za siebie. Gdybym dostała ów szansę, przysiegam, że jej nie zmarnuje i będzie mi się z Wami bardzo dobrze współpracować. Pozdrawiam, Crytal.