Dnia 11.09.2016 roku złożyłem rezygnację ze stanowiska Pomocnika na serwerze mc.craftapple.pl Powodów jest wiele, brak czasu, zaniedbanie przyjaciół, wiary. Są to tylko nieliczne powody mojej decyzji. Mam nadzieję, że przez te niecałe 3 miesiące byłem dla was pomocny i dałem się wam poznać z dobrej strony jako pomocnik. Pisząc podanie na pomocnika nie zdawałem sobie sprawy jaka jest to ciężka i odpowiedzialna funkcja. Początek był najgorszy, później zacząłem sobie nawet nieźle radzić. Jednak wyjazd na wakacje dał mi sporo do myślenia. Zacząłem zadawać sobie pytania "czy aby nie jestem uzależniony?". I wtedy dotarło do mnie ile straciłem i co zaniedbałem dla gry. Postanowiłem zmienić swoje życie. Zacząłem szukać nowych znajomości, chodzić na spotkania, szukać prawdziwej wiary. Teraz już wiem jaki jest mój cel w życiu, przysłaniał mi go komputer. Był moim numer 1, a powinien być na ostatnim miejscu. Uświadomił mi to dopiero niesamowity człowiek, którego poznałem przypadkiem (w moim wieku). Jestem mu bardzo za to wdzięczny. I teraz musi nadejść ten najsmutniejszy moment, kiedy żegnasz swoich przyjaciół, z którymi masz najwięcej miłych wspomnień. A więc zacznijmy: Ladavi - naprawdę wielkie dzięki za poświęcony czas, porady, wskazówki i wspólną grę. Naprawdę fajnie mi się z tobą grało. Trzymaj się i życzę Ci odnalezienia w życiu tego czego najbardziej potrzebujesz. Marcinek7 - rok temu mój wzór. Ogarnięty, spokojny, dojrzały. Dzięki za szansy, które mi dałeś, za wspólne rozmowy i za poświęcony czas. Życzę Ci spokojnego życia i odnalezienia prawdziwej wartości w życiu. xXSoniaXx - za zaufanie, zrozumienie, wspólne rozmowy i wspólne budowanie. Życzę Ci tego czego w życiu naprawdę pragniesz. ThreeEyedMaster - za zawsze ciepłe przywitanie (wiesz jakie) na ts, za porady i wskazówki dotyczące bycia pomocnikiem. Zawsze lubiłem z tobą rozmawiać i za to Ci również dziekuję. Powodzenia na dalszej drodze życia. Inevara - za szczere rozmowy, wskazówki, żarty i współpracę. Dzięki, trzymaj się. XInfiniterX - za współpracę i zaufanie. Dzięki _Zielony_ - zawsze wyluzowany, śmieszny śmieszek. Tak trzymaj. Powodzenia. Hate_you - zawsze dla mnie dobry i przyjazny. Trzymaj się. Kruku - tak samo jak Ladavi mój bliski przyjaciel. Pomocny, dobry, otwarty na nowe znajomości. Może kiedyś jeszcze postawiamy redstone. Lucklucky10 - zawsze we mnie wierzyłeś i nigdy (przynajmniej przy mnie) nie powiedziałeś o mnie złego słowa. Powodzenia w realnym życiu. To chyba wszyscy. Jeżeli o kimś zapomniałem to bardzo przepraszam. Wszystkim serdecznie dziekuję. Byliście dla mnie jak rodzina, ale wszystko co dobre kiedyś się kończy. Oto po trzech latach czas napisać zakończenie, zamknąć dzinnik i odstawić na półkę. Może kiedyś wrócę. Wszyscy, którzy mnie nie lubili mogą teraz odetchnąć z ulgą, ponieważ właśnie dzisiaj zostało napisane zakończenie. Moje ostatnie słowa są takie, abyście zawsze pamiętali o tym co jest najważniejsze w życiu. Bo przez komputer możecie nie dostrzec najważniejszych rzeczy, które są w życiu najistotniejsze. Może wam on również osłabić waszą wiarę, tylko was przed tym przestrzegam, bo u mnie się to sprawdziło. To już jest wasza sprawa czy weźmiecie to do siebie czy pomyślcie "e tam, mnie to nie dotyczy". Tylko pamiętajcie, że później może być już za późno. Żegnajcie przyjaciele. #jeżeliZnajdąSięBłedyToPrzepraszam #mobile
Nie! Stop! Nie pozwalam! Zostajesz! Koniec. Nie możesz odejść, CraftApple bez Ciebie bedzie nudne. Pozwolę Sobie coś skopiować od Three. CRAFTAPPLE - SKIVEN = :<< Jeśli juz musisz... Żegnaj. Powodzenia na nowej drodze życia. Udanego roku szkolnego. Dobrych ocen. Bedziesz wpadał co jakis czas na ts?
Jak na moje, to tytuł powinien brzmieć: Pitolnąć komputerem za okno... Miło, że się zorientowałeś, jaki jest twój cel wżyciu. Bywaj, i niech ci się dobrze wiedzie
Szkoda, że odchodzisz aczkolwiek rozważna decyzja. Baw się! Tylko nie bądź alkocholikiem, bo z golda 1 nie wyjdziesz . Jak cuś to pisz na Steamie :>.
NIE!!!!!!!!!! :'( Hejt smutny, powodzenia w czym kol wiek się teraz zajmujesz, zajrzyj do nas co jakiś czas.