Dokładny nick w grze:MefixGTR Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4-5 h dziennie. Ile masz lat: 24 Jak długo grasz w minecraft: 2 lata z przerwami. Jak długo grasz na serwerze craftapple: Miesiąc. Kto jest adminem:XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Tak, raz. Dostałem go za wylewanie lawy, więc nie jest to takie poważne złamanie regulaminu. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, posiadałem swoją sieć i raz byłem Vice Administratorem na pewnej sieci, która już nie istnieje. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick powód Dlaczego ty: Nadaję się na CzatModeratora, ponieważ spędzam dużo czasu na serwerze i widzę co się dzieje na czacie, a chciałbym coś z tym zrobić (ukarać), a nie mam do tego praw. Mamy świetną ekipę, ale nie zawsze jest ktoś z CzatModeratorów, a wtedy gracze to wykorzystują. Jako CzatModerator spiszę się znakomicie, ponieważ w grze nie biegam po spawnie i nie walczę jak to inni gracze tylko spokojnie buduję na swojej działce, więc ciągle mam oko na czat. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Hmmm, nie lubię opisywać siebie, ale jeśli jest to konieczne to spróbuje. Na imię mam Mateusz, mam 24 lata. Jestem przeciętnym człowiekiem bez willi i super samochodu. Obecnie jeżdżę motorem Yamaha Mt 03, a także autem VW Golf IV. W przyszłości planuję sprzedać wspomniany motor i samochód i zakupić Mazdę RX-8, ale póki co nie jestem właścicielem stacji, więc nie będę miał jak napoić te 250 koni. ;D To tyle z mojego nudnego życia. W świecie wirtualnym jestem WebMasterem, potrafię tworzyć proste strony. Większe umiejętności posiadam w tworzeniu for, opartych o silniki MyBB, SMF, phpBB. Najbardziej bliskim mi silnikiem jest MyBB, więc w razie jakiś problemów z forum można śmiało poprosić mnie o pomóc. Miałem kilkadziesiąt swoich for, ale nigdzie nie było odpowiedniego ruchu na stronie więc je pozamykałem. Póki co nie planuję zakładać żadnego serwisu, bo nie mam żadnego pomysłu. Potrafię także edytować style MyBB według własnych potrzeb. Skoro jesteśmy przy świecie wirtualnym to mogę pochwalić się innymi umiejętnościami. Znakomicie znam AMxModX, miałem kilka swoich sieci counter-strike 1.6. Posiadam jeszcze kilka umiejętności takich jak: - Grafika - Tworzenie filmów - Pozycjonowanie stron Jeśli chodzi o Minecrafta, to z reguły jestem spokojnym człowiekiem, który buduje na swoich 40 kratkach. Nie lubię zbytnio walczyć, choć pvp umiem bardzo dobrze. Jakoś nie kręcą mnie walki, gdzie każdy z graczy ma przy sobie 20 kox jabłek... Jestem bardzo dobrym łucznikiem, niemal trafiam tam gdzie chcę. Myślę, że tyle już wystarczy, bo pewnie i tak większość osób tego nie przeczyta, a dla tych którzy przeczytali serdeczne gratulacje. Mam nadzieję, że przekonałem zarząd do siebie. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Tak, gdy płyniemy łódką to wyrzuca za latanie. (zazwyczaj, gdy się rozbijemy) Czy czytałeś/aś regulamin: Tak, czytałem regulamin. Gdzie jest regulamin: Regulamin znajduje się w dziale Regulaminy, w kategorii Ogłoszenia, nowości. - O tutaj. Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak, czytałem podstronę ekipa. Gdzie jest podstrona ekipa: W dziale Rekrutacja i Ekipa. - O tutaj. Jakie obowiązki ma CzatModerator: Jak sama nazwa mówi, CzatModerator - Czyli osoba, która będzie pilnowała, aby wiadomości na czacie nie był sprzeczne z Regulaminem. W skrócie - Pilnowanie porządku na czacie.
Jestem na wielkie TAK, znam go z serwerowni i paru innych sieci, jest to, że tak powiem Właściwy człowiek na właściwym miejscu, jego wiek mówi sam za siebie. Jest miły i ma Yamahe której na koło wyrwac nie umie.
Jestem na Tak ma spore doświadczenie oraz jest to idealny kandydat na to miejsce, znam go od paru miesięcy a wciąż mnie zadziwia