A co mi tam Dokładny nick w grze: Apcpc Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: W zależności od dnia, ponieważ remont trwa, praca + inne obowiązki, ale myślę, że spokojnie minimum 2h Ile masz lat: heh 28 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:CraftApple: Survival, na PvP nie zaglądam a do creative to w sumie nie mam po co, ponieważ wszystko mam na survivalu zbudowane Jak długo grasz w minecraft: since 1.3.6 Jak długo grasz na serwerze craftapple: Wg statystyk gry ciągłej 6.58 dnia czyli wyjdzie średni po 3h jakieś 52dni Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Prowadziłem kilka razy swój własny serwer,na prywatnym sprzęcie. Tj to nazywają dedyk. A na kilku innych zazwyczaj pełniłem role Vice/HA, sporadycznie Technik Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick Dlaczego ty: Najtrudniejsze pytanie Jak widzę ile roboty maja tu do ogarniania Vice/Mod/CM to pomyslałem, że pomogę. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Dobra to jest pytanie trudniejsze Gram w MC dla zabawy od pewnego dnia jak kolega grający ze mną w WoT zaproponował mi MC do tematu którego miałem długie zęby i tak zostało. Ogólnie to jestem Informatykiem w szerokim tego pojęcia znaczeniu, i przeważnie pomagam wszystkim wokół jesli maja problemy z PC. Mieszkam w Poznaniu, pracuję płace podatki i jestem zwolennikiem tego by każdy Admin był wspierany przez graczy chociaż by 2 zł miesiecznie za jego nie zawsze ciężką ale męcząca pracę Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Pomijając że sam MC napisany w javie to już jest bug jak dla mnie to: -kick za fly płynąc łodzią -przenikanie wagonika przez bloki -podskakiwanie postaci na leju po tp -niezabezpieczony lej na pluginie PS pomimo że wg pluginu jest -znikające zwierzęta -palący sie ciągle stone/wagonik -wspinanie się po ścianach przy lagach Czy czytałeś/aś regulamin:tak Gdzie jest regulamin:http://craftapple.pl/forum/forumdisplay.php?fid=36 Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:Tak Gdzie jest podstrona ekipa:http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410 Jakie obowiązki ma CzatModerator:Jak sama nazwa mówi Czat = Dbanie o Czat aby czat był przyzwoitym miejscem do rozmów każdego kulturalnego gracza i reklama dla każdego NOWEGO gracza któy może uciec przez wulgarny język brak kultury/hamstwo i takie tam panujące na czacie. Dodatkowo pomagac w razie konieczności graczom jeśli faktycznie istnieje taka potrzeba. więcej na mój temat moze powiedzieć wioletta iż graliśmy razem z pawel1909 na innym serwerze. To tyle korekta: Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu:CraftApple: Survival, na PvP nie zaglądam a do creative to w sumie nie mam po co, ponieważ wszystko mam na survivalu zbudowane thx Infi
Jestem Na tak Widzę wkład w podanie na serwerze Cię widze udzielasz się tylko komenda jest /kick <nick> <powód> nie /kick Zdecydowanie Tak
kto Cie namówił, albo kto zmusił, albo to jakiś zakład przegrałeś? na tak ale to chyba sie wiąże z skasowaniem listy ignorowanych, nie uważasz?
ta wiem ale to jeszcze nic nie wiadomo poza tym nie wiem po co sie wszyscy wypowiadają skoro Wasze głosy i tak nie maja wpływu na decyzję admina poczytajcie