Witam całą społeczność CraftApple. !>Ten Wątek jest stworzony dla nowych graczy którzy nie znają mojej osoby, zapraszam <! Witajcie, Nazywam się Krzysztof i swoją działalność na serwerze CraftApple rozpocząłem we wrześniu 2014 roku. Przez 1 rok mojej przygody na CraftApple poznałem wiele wartościowych i miłych osób, dostałem szansę stać się członkiem najlepszej ekipy serwera w Polsce. Co za tym idzie, nuczyłem się walczyć z hejtem ( najczęściej w moją stronę). Powracając do osób które poznałem, osoby te były bardzo pomocne we wchodzeniu w posadę pomocnika, na początek rangę pomocnik pragnie się zdobyć dla tak zwanego w języku kolokwialnym "szacunu na dzielni" lecz pragnę przestrzec przed takimi stereotypami, ta ranga nie jest dla każdego kto nie wysilając się nadmiernie napisze w 5 minut podanie, ta ranga jest o wiele głębsza niż większość takich na innych serwerach. Mówię to jako były pomocnik który będąc przez 10 miesięcy pomocnikiem na serwerach CraftApple patrzył jak inne osoby przechodziły do rang moda i vadmina. Tylko ja w tym przypadku zostawałem i nikt się mną nie interesował. Zostałem wpisany w codzienność tego serwera. Prawdę mówiąc trzeba było pdejścia z tej posady, aby mody albo vadmini witali się ze mną. Podsumowując mój rok na serwerze CraftApple powiedziałbym: Poznałem wiele osób które dodawały mi siły abym wykonywał ten nie łatwy " wolontariat ", hejt stał się dla mnie niczym obcym, rozpocząłem rozmowy z osobami o tym samym hobby co ja, codziennie dokładałem wszelkich starań aby serwer CraftApple był lepszy. Dzisiaj mogę śmiało powiedzieć; TWORZĘ HISTORIĘ SERWERA CA I JESTEM Z NIEJ DUMNY. Dzięki i Pozdrawiam LTB Ps. Piszę na telefonie i przepraszam za błędy Ps Ps. Proszę o nie usuwanie Ani nie zamykanie wątku w najbliższych dniach Ps Ps Ps. Żadne zdanie nie miało urazić żadnego z graczy ani administracji, jeśli tak się stało, klepie się w pierś i przepraszam! Wesołych Świąt Ludzie
Co do poziomu trudnści w roli pomocnika musze się z tobą zgodzić.To jest o wiele trudniejsze niz sie komukolwiek zdaje Naprawde szacun jak ktoś ma rangę więcej niż 2 tygodnie ;p