Jak masz na drugie imię?:Nie mam Twoja ksywka ?:Sabi Ile centymetrów mierzysz? 1 m 60 cm Jaki masz numer buta? 39,40 Jaki masz znak zodiaku? panna Wierzysz w horoskopy?Nie Wklej zdjęcie! Jakie ?: P Jesteś praworęczny czy leworęczny? Leworęczny Czego nie lubisz robić? grać w nudne gry Co lubisz najbardziej jeść? spaghetti Czego najbardziej nie lubisz jeść?flaki Jaki jest twój ulubiony owoc? jabłko Jakiego warzywa nie lubisz? szpinak Jakiej czekolady nie lubisz?gorzkiej Co najczęściej jesz na śniadanie?kanapki Co najczęściej jesz na kolację?kanapki Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ?2 miesiące temu W jakim stylu się ubierasz? Nie mam stylu Jaki masz kolor włosów?czarne Jakiej długości są twoje włosy? Nie mierzyłem Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? jestem chłopakiem i proste Wolisz brunetki czy blondynki? brunetki Jakiego koloru są twoje oczy? czarne Lubisz zwierzęta? tak Masz zwierze?tak Masz chłopaka/dziewczynę? nie Lubisz mnie?Kogo ? Dlaczego?Pierw kogo Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś?Od kogo Co byś mi teraz powiedział?Lubie cię Jakie pytanie byśmy teraz zadał?Ile masz lat Kiedy masz imieniny? 25 września Masz telefon domowy?Nie Masz rodzeństwo?Tak Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba?Ania Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba?Kornel (moje imię) Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? NWM Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz?NWM Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz?Jack Nicholson Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz?Nwm Jaki zespół polski najbardziej lubisz?Nie mam Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? nIE MAM Jaką słuchasz muzykę? żadną Jakie jest twoje ulubione drzewo? Dąb Jaki jest twój ulubiony film? Robo cop Jaki jest twój ulubiony serial? Rodzinka tv Czy lubisz śpiewać?Nie Czy lubisz tańczyć?Tak Czy lubisz rysować?Nie Ulubiony gadżet?telefon Ulubiona strona internetowa?craftapple Ulubiony program telewizyjny?Polsat PPPP Jaki jest twój ulubiony sport? Piłka nożna Uprawiasz jakiś sport?Nie Ulubione przysłowie?Nie rób to komu co tobie nie miłe Czego nigdy byś nie zrobił? zjadł gówna Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? Spełniłbym swoje marzenia a reszte na cele charytatywne Co byś zmienił na świecie? Wojny Czy wygrałeś kiedyś Big Milka?nIE Na jakich instrumentach umiesz grać?Gitara Wierzysz w prawdziwą miłość?Tak Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa?RFMM Czy umiesz pływać?Nie Jakie lody najbardziej lubisz?Czekoladowe,tRUSKAWkowe Lubisz długo spać?tAK Jaki jest twój najdziwniejszy sen?gdy mnie goniło stado gówna Jaki obcy język znasz? Angielski Napisz coś w tym języku Hi my name is Kornel im got 14 years old Co to znaczy?Cześć mam na imię Kornel mam 14 lat Jeździsz na rowerze?nie Jeździsz na rolkach?tak Jeździsz na hulajnodze?tak Jeździsz na deskorolce?nie Ulubione miejsce wakacyjne?Morze Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)?Nwm Lubisz chodzić do kina?nIE Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie?ŻADnym Czy lubisz czytać książki?nie Jaka książka jest twoją ulubioną książką?nie mam Jaka jest twoja ulubiona bajka?Nie ogladam bajek Jaka jest twoja ulubiona gazeta?nie czytam gazet Kim chciałbyś zostać w przyszłości?Policjantem Jakie masz hobby?Sport O czym marzysz?O zostaniu sławnym Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Moja rodzina Wymień 4swoje wady. Wierzę szybko, Jem dużo, jestem leniwy,klamię Wymień 4 swoje zalety. nie mam Co cię denerwuje?Nwm Czego się boisz? Śmierci Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia?PIĄTek Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz?Niedziela , poniedziałek Jaką porę roku najbardziej lubisz?lato Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? zima Jaki jest twój ulubiony numer?7 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz?2