Hahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahaha Jaja se robisz?! Ja i Ros gadaliśmy z Astarem na ts. Zawołałem go i mówiłem, że na pewno hacki macie. (Ty marcin_wdr i HorYY(czy jakoś tak) ) Astar patrzał i widział co wyprawialiście. To jednak było trochę mało więc Ros wpadł na pomysł, żeby się przerzucić na skypa i dać udostępnianie ekranu. Jak Astar zobaczył, KAŻDY W WAS ZABIERA NA KOXIE 3 SERCA, to wystawił bana Tobie, i HortYY. A jak marcin_wdr te bany zobaczył, to od razu uciekł z serwera Hahahahahahhaah, 0% szans na unban
Na własne oczy przez skypa widziałem co wyprawiałeś koleżko. Byłem trzeźwy, po 5 sekundach set prot IV był na wykończeniu mimo tego iż przed walką wpisał /repair all oraz zjadł koxa. Nie wywiniesz się kolego. 100% kill aura. [hr] Jakby tego było mało, od razu po zjedzeniu koxa hp mu spadało jak szalone. Regeneracja a po chwili 3 serca spadały po czym się zregenerowały. Unbana nie ma. Tak samo HortYY. W ten sam sposób postępował.