Od kilku dni serwer, masakrycznie laguje, oraz co jakiś czas wywala. Dziś straciłem przez to seta 4/3 miecz 5/2 kilof wydajność V jedwabny dotyk Niez. III, łopatę 4/3 oraz 42 refilki. I pewnie spytacie, czy mam dowód na posiadanie tych itemów, otóż nie, nie mam, ja mam rozumieć że każdej rzeczy którą posiadam mam robić ss-a !? Chcę odzyskać moje itemy które straciłem podczas wywalenia z serwera podczas ct.
Hmm, lagi są od kilku dni, a dziś do tego często wyrzuca graczy z gry. Na moje oko niepotrzebnie wchodziłeś na arenę/wdawałeś się w walkę. Jeśli to miałoby ci w jakiś sposób pomóc to zacytuję paragraf 11 regulaminu CraftApple mówiącego o odpowiedzialności jaką ponosi.
Wywala wam serwer, bo źle skonfigurowalismy ? Umywamy recę ! Po co wchodziliscie na arene ! Typowe bandyckie zachowanie, Ale co się spodziewać jeżeli nawet działalności gospodarczej nie mają za koszenie hajsu prywatnie, dno
Nie wchodziłem, unikałem ct... ale mam działkę obok spawn i ktoś mnie uderzył w wyniku czego straciłem itemy.