Witam, Mam propozycję odnośnie PVP na głównej mapie. Czy nie grało by się przyjemniej gdyby gracz czuł się bezpiecznie na swoim cuboidzie. Wielu graczy gra bo lubi budować nie mówię tu o tych co robią domki z kobla w kształcie kwadratu, ale o takich co jak już coś wybudują to aż miło pozwiedzać. Część graczy lubi pewnie ten serwer ze względu na PVP ja również, stąd często jestem na arenie. Natomiast jest grono graczy którzy nie maja jaj i nie wejdą na PVP natomiast ustawią sobie u kogoś w domku home i kampią się. Słyszałem już wiele takich skarg na czacie a przecież wystarczy wyłączyć pvp w zakresie cuboida. Z czasem zniknęły by te wielkie mury z granic działek. i mapa główna skorzystała by tylko na uroku. Moim zdaniem PVP jest w tylu miejscach że ci głodni wrażeń maja pole do popisu. Pisze tego posta ponieważ lubię budować a irytują mnie powyższe zachowania. Wieżę w to iż administracja mocno przemyśli moje spostrzeżenia. Pozdrawiam
Jestem za usunięciem pvp z cuboida. Uwielbiam budować. Survival survivalem bezpieczne miejsce to nic złego.
Z tym, że creative to już nie to samo. Naprawdę nie da się tego zrobić? Może ankieta? I wtedy zdecydujesz XInfiniterX ;]
PvP na działkach zostaje i . W końcu SURVIVAL. Teleporty są bo gracze nie chcą grać bez nich, takie czasy.
Taaa.. na przykład do mnie... chcieliśmy domek pokazać a Ty w koxie wbiłes i powybijałeś nas jak kurczaki xD
Może również i ja się wypowiem? Moim zdaniem gdyby na cuboidach nie było PvP, to prawdopodobnie PvP na głównej mapie by nie było ze względu na to, że wokół spawnu jest masa cuboidów. Pozostała by zatem mapa surowcowa, której przeznaczenie to kopanie surowców, a nie PvP. Więc wybijcie sobie z głów pomysły na temat PvP na działkach. Pozdrawiam
Dziś chyba 7 kompletów diax EQ zyskałem na działkach. Dzięki mapie na stronie serwera i koniu o imieniu Piotrek robię masowe wybijanie ludzi na działkach
MrAstar, gadasz głupoty to nie ma być jakaś sielanka, tylko rozwalanka nie będę Wam wręczał kwiatków!