MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Dahaka

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Dahaka, 21 Marzec 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dahaka

Dahaka Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Imię: Dominik

Dokładny nick w grze: Dahaka

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których
    serwerach najchętniej:
    Od 5 do 8 godzin czasem bo mój brat jest no-lifem i gra na kompie cały dzień prawie więc zawsze nie mogę być :/. Najczęściej jestem na Creative bo to dobry serwer i dobry creative.

Data urodzenia: 24.04.2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Od miesiąca wystartowałem pierwszy raz na serwerze. A wersia 1.11.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: W lutym Dokładnie zacząłem grać na tym serwerze i wiem co i jak. :D

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem karany i kickowany na serwerze jak i na forum.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic bo mi ten serwer się podoba.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Uprawnienia
    /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick - np. 24h, 10min, 7day

Obowiązki
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie
    komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciał bym pomagać graczom w komendach i wyjaśniać te komendy graczom którzy zaczęli grać na tym serwerze i nie wiedzą jaka komenda od czego i do czego.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Gdy gracze się kłócą to próbuje złagodzić ten konflikt i powiedzieć żeby się to więcej nie zaczęło a gdy się to powtórzy to kick i powód dlaczego a gdy będzię pisał dalej że np debil śmieć to mute minimum na 10 minut

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam tą umiejętność nie raz pomagałem i nic i nikt nie miał nic przeciwko

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Jestem Dominik i mam 12 lat w tym roku będę miał 13. Jestem śmieszny na lekcji bo każdy się śmieje gdy odpale coś głupiego albo przy nauczycielu od pale jakieś przekleństwo na minecraft. I na serwerze nie przeklinam Gdy robiłem dom na creative to nic nie pisałem a ciągle budowałem i nikt mi nie pomagał. Jestem bardziej samodzielny nie proszę żeby ktoś zrobił dom za mnie mam paru graczy którzy są w tym moim domku są pokoje dla kota psa :D. i nawet zmieściłem swój pokój każdy ma ale już nie ma miejsca a wcale go nie remontuje bo coś dorabiam np Na mojej działce jest wieża z której mogę strzelać Dragon lorem.

Określ swoją dyspozycyjność:Zawszę mam czas na sprawy które są potrzebne dla graczy np nowych eventów zawsze mam czas na zrobienie obojętnie jakiej sprawy Jak administrator poda problem to będę próbował go usunąć Można mnie spotkać czasami w godzinach nocnych od 24:00 do 01:00 nie zawszę jestem bo mam obowiązki do odrobienia np Spanie ale w tych godzinach w większości jestem.

Umotywowanie podania: Mam nadzieję że dostanę. Tą rangę bardzo się staram o tą rangę bez względu na to czy podanie zostanie odrzucone czy nie ale się staram i to się liczy :\. Dziękuje za uwagę którą spędziliście na tym wątku B)
    Ps. Może cię mnie poprawić jak będzie jakiś błąd poprawia. Jak są to poprawcie :D .

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Od ostatniego podania nie minął miesiąc (właściwie to od ostatnich dwóch, wstawiłeś dwa jednocześnie- brawo).

Przez te kolory okropnie się czyta według mnie. Nie polecam.

Składnia zdań. Mikołaj Rej w grobie się przewraca.

W punkcie trzecim chyba sam sobie zaprzeczasz.

Generalnie w paru punktach widzę niezrozumienie treści wzoru.

Aha. Bagatelizować. Sprawdź to w słowniku, chyba że chcesz pokazać, jak bardzo nie zależy ci na rozwiązywaniu "P"roblemów.

Na serwerze w ogóle cię nie widzę (tak, gram na creative; GŁÓWNIE na creative).

Sam z siebie powinieneś umieć ładnie pisać.

Do tego tak kiepska aktywność na forum (i to coś: http://craftapple.pl/forum/thread-10115.html , ergo brak pełnego podstawowego zakresu umiejętności korzystania z tutejszego forum).

Nie polecam.

Następnym razem poczekaj ten miesiąc, w innym przypadku podanie prosto do odstrzału leci.

Według pewnej grupy osób starczyłby pewnie tylko mój pierwszy akapit- ja tam wolę się rozpisać i od razu wszystko wymienić.

Szybka edycja: Ładnego słownictwa używasz, a wiesz, że pewien użyty przez ciebie wyraz jest na serwerze nawet automatycznie cenzurowany?

3. ShyPoudy

ShyPoudy [*]

Docenione treści:
    168
    Witaj Dehaka!

Zacznijmy więc oceniać!

- Niepoprawna stylistyka zdań,
    - Podanie zlewa się,
    - Twój wiek,
    - Od podania nie minął miesiąc,
    - Błędy w pisowni.

(Ja oceniam minusami i plusami)

A i teraz tak do Ciebie:

Tu miałeś napisać jak załagodzisz sytuację w ciele gracza...

- Aktywność (według mnie) na CV niska, a na forum tak samo.

Podsumowując. Widzę, że jesteś młodszym użytkownikiem serwera CraftApple. Myślę, że jak na swój wiek napisałeś to podanie bardzo dobrze. Ja po patrze na nie przez palce i dlatego pod tym postem nie będzie oceny. Lecz moim zdaniem powinieneś jeszcze trochę pograć, dorosnąć i wtedy napisać takie podanie, że zwaliłoby wszystkich z nóg. ;)

Oceny teraz gdzieś tak mnie drażnią więc wiesz. ;>

DZIĘKI I NARKA!

4. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Nie minął miesiąc od ostatniego Podania.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę