MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Diament za działkę

Dyskusja w 'Ogłoszenia Graczy' rozpoczęta przez użytkownika Gabrysia28W, 23 Grudzień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Gabrysia28W

Gabrysia28W Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Uwaga uwaga!
    Jeśli gracie głównie na survivalu i creative Was nie interesuje, ta oferta jest idealna!
    Ja natomiast uwielbiam budować i ostatnio mega dużo czasu spędzam na creative. Niestety moja działka już się skończyła i nie mogę budować. :\ Jeśli więc Chcecie, za ofiarowanie mi swej działki możecie otrzymać diaxa! ;)
    Warunki:
    1. Działka musi być niezabudowana.
    2. Najpierw ty dajesz działkę, potem ja diament, ponieważ działka jest mniej kosztowna (no chyba że dla mnie).
    3. Zgłoszenia piszcie na forum.
    Pozdrówka*!

*Pozdrówka - Gabrysiowa wersja "pozdrowionka". Nie pytajcie. =D <--- Ta buźka idealnie mnie obrazuje. Heh.. :p

Reklama
  2. Empi

Empi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja nie gram na creative, wiec moge Ci oddac moją działke.(Dodac Cie do niej.)

3. MrMycha

MrMycha Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Załóż sobie nowe konto i dodaj do działki twoje główne, wtedy będziesz miała pewne, że nie będziesz budowała na marne. Bo niektórzy gracze dadzą Ci działkę, a później zniszczą. :p

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Spoko. Chętnie dam Ci jedną z moich działek. Wszystkie oprócz jednej są obok siebie. Odezwę się na serwerze.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę